Hyppää pääsisältöön

Marja Hintikka Live jatkuu tammikuussa!

Marja Hintikka Live palaa ruutuihin 18.1.2016
Marja Hintikka Live palaa ruutuihin 18.1.2016 Kuva: Ulla Vuorela joulutauko

Marja Hintikka Live hiljenee joulutauolle, mutta me emme lepää pitkään – vuoden 2016 ensimmäinen Marja Hintikka Live -tv-show nähdään jo 18. tammikuuta! Keväällä puhutaan mm. sinkkukateudesta, isovanhemmuudesta, sisarussuhteista ja miesten roolista – millainen mies haluaisi olla?

– Kevätkaudella Marja Hintikka Live laittaa silmään kakkosvaihdetta ja painaa kaasua niin puheenaiheissa, suoruudessa kuin viihteellisyydessäkin, sanoo tuottaja Johanna Reen.

Jos joulutauko kuitenkin tuntuu liian pitkältä, vierotusoireisiin voi kuunnella Marjan, Heikin ja Jennyn joulushow´ta, jossa kolmikko kertoo totuuden perhejoulusta.

Joulun aikaan voi myös selata yle.fi/mhl -verkkosisältöä ja katsoa tai kuunnella Marja Hintikka Live -jaksoja Yle Areenasta
Marja Hintikka Live tv:ssä
Marja Hintikka Live radiossa

Jotta osaamme tehdä mahdollisimman hyvää sisältöä, kuulemme mielellänne palautettanne!
Mikä toimi? Mikä ei? Anna palautetta!
Haluaisitko Vanhempien seksikoululle jatkoa?

Haluatko mukaan yleisöksi Marja Hintikka Live -tv-lähetykseen?
Tule tv-studioyleisöön yksin, kaksin tai porukalla! Suorat lähetykset kuvataan Ylen studiotalolla Pasilassa maanantaisin klo 20.30 - 22.00. Mukaan voit ilmoittautua osoitteeseen mhl@yle.fi - kerro viestissäsi, minkä maanantain lähetykseen tulet sekä mahdollisten avecien nimet. Lähetämme vahvistusviestissä tarkemmat saapumisohjeet. Tervetuloa mukaan!

Marja Hintikka Live
Yle TV2 ja Yle Areena maanantaisin klo 21 alkaen 18.1.2016
Yle Puhe tiistaisin klo 16.00 19.1.2016
yle.fi/mhl
#yleMHL
MHL Facebookissa
MHL Twitterissä
MHL Instagramissa

Marja Hintikka Liven koko toimitus toivottaa makoisaa joulua ja riemukasta uutta vuotta kaikille!

Uusimmat sisällöt - Marja Hintikka Live

 • Eineksiä, uhkailua, liikaa töitä – unohda turha syyllisyys vanhempana! MHL:n vieraat näyttävät esimerkkiä

  Syksyn vieraat avautuvat mistä eivät enää ota paineita.

  Vapaus, vanhemmuus, tasa-arvo. Marja Hintikka Live on puolentoista vuoden ajan ravistellut suomalaista perhekeskustelua, romuttanut turhia kulisseja ja nostanut pöydälle vaikeitakin keskustelunaiheita. Kaiken takana on tavoite vapauttaa vanhemmat turhista paineista ja jatkuvasta syyllisyydestä. Kiukuttelevia lapsia? Liikaa töitä? Unettomia öitä? Parisuhde rakoilee? Et ole yksin. Meillä on ihan samanlaista.

 • Lapset repivät parrasta ja nestehukka on lähellä - tällaista on joulupukkien karu todellisuus

  Joulupukit kertovat ammattinsa pahimmat puolet.

  Kuvittele itsesi joulupukiksi tai -muoriksi. Mielessäsi pyörii kuva piparintuoksuisista kodeista, joissa pukki istutetaan pehmeälle nojatuolille glögi kädessä ja suloiset punaposkiset pikku lapsoset laulavat heleällä äänellä sopivan lyhyen kappaleen. Kukaan ei itke, kukaan ei pelkää ja koko hommaan menee noin 10 minuuttia. Ulko-ovella sinulle annetaan sovittu summa rahaa ja poistut tyytyväisenä seuraavaan kohteeseen. No, se ei todellakaan mene ihan niin.

 • Pyjama on paras jouluasu, vinkkaavat MHL-vanhemmat

  Ei kiireelle, kyllä rennolle romantiikalle!

  Idyllisten puitteiden viilaaminen tekee erityisesti perheenäideistä helposti huumorintajuttomia piiskureita. Tonttulakki alkaa kiristää liikaa ja joulunalusviikoista tulee yhtä pitkää to-do -listaa.

 • Kestävyysliikunta lihottaa?!

  Timo Haikarainen ja kestävyysliikuntamyytti.

  Kuinka on - suosiako kovatehoista vai matalatehoista treeniä - ja miten kortisoli liittyy tähän? Personal trainerimme Timo Haikarainen vääntää myytin rautalangasta!

 • Heikki Soini: Kärsitään joulu ja jatketaan elämää!

  Ei joululla ole väliä, yhteinen aika on tärkeintä.

  Joulusuklaat ilmestyivät lähikauppaani lokakuussa. Se käynnisti kahden kuukauden kuumotuksen ja stressin, joka purkautuu monessa perheessä itkuun jo jouluaaton aamuna. Lapset juoksevat hysteerisinä pitkin seiniä ja vanhempien selkäranka katkeaa viimeistään silloin, kun kinkku kuivuu valvomisesta huolimatta. Kuulostaako tutulta, kysyy MHL:n Heikki Soini.

 • Vanessa Kurri: Olen tappavan tylsä joulunviettäjä

  Neljän lapsen äiti tekee joulun perinteiden mukaan.

  Kotiäiti ja juontaja Vanessa Kurri on jouluihminen, mutta valmistelut jäävät häneltäkin usein viime tippaan. Neljän lapsen koulu- ja harrastuskuljetusten välillä Kurri sompailee sitten ympäriinsä hakemassa jouluherkut juuri niistä oikeista ja perinteisestä paikoista. Kurrille on tärkeää tehdä joulu täsmälleen samojen askelmerkkien mukaan kuin hänen äitinsä aikanaan teki. Vanessa Kurri on MHL:n vieraana TV2:ssa maanantaina 19.12. klo 21, kun aiheena on Unelmien joulu.

 • Bloggari Anna-Kaisa Huurinainen: Tänä vuonna otamme joulun rennosti

  Liika suorittaminen on aiemmin pilannut Huurinaisen joulun.

  Viime jouluna 47 palasta -blogin Anna-Kaisa Huurinainen suunnitteli joulun tarkasti: laati menun ennakkoon ja kestitsi koko lähisuvun. Odotukset ja stressi olivat kuitenkin liian kovat, ja joulu meni mönkään. Kokemuksesta viisastuneena Huurinainen aikoo ottaa tämän joulun mahdollisimman rennosti.

 • Muusikko Stig: Henkinen valmistautuminen jouluun kannattaa aloittaa hyvissä ajoin

  Kahden lapsen isä nauttii valmiista joulupöydistä.

  Muusikko Stig tunnetaan hiteistään, mutta arkielämässä Pasi Siitonen ei puumia metsästä. Sen sijaan hän on kahden pienen pojan isä, joka odottaa joulua yhtä paljon kuin lapset. Erityisen tärkeää on nimenomaan jouluun virittäytyminen: jos sitä ei aloita ajoissa, joulu saattaa livahtaa huomaamatta ohi. Stigin jouluvalmisteluihin ei kuitenkaan kuulu stressi tai touhottaminen, vaan tärkeintä on rauhoittuminen.