Hyppää pääsisältöön

Murdochin murhamysteerit – jouluspesiaali

murdochin murhamysteerit, yle tv1
William Murdoch (Yannick Bisson) ja Julia Ogden (Hélène Joy) ehtivät jouluna rentoutua, mutta töitäkin ilmaantuu. murdochin murhamysteerit, yle tv1 murdochin murhamysteerit

TV1 tiistaina ja keskiviikkona 17. - 18.1.2017 klo 12.30 - 13.15 (erikoisjakso uusintana)
TV1 maanantaista perjantaihin 19.1. - 13.2.2017 klo 12.30 - 13.15 (9. kauden uusinta)
Yle Areenassa 10 päivää

Kanadalaisen suosikkisarjan kaksiosainen erikoisjakso kertoo rikostutkija William Murdochin ja hänen lähipiirinsä joulunvietosta.

murdochin murhamysteerit, yle tv1
murdochin murhamysteerit, yle tv1 murdochin murhamysteerit

Murdoch, pelasta joulumieli!

Joulurauha on laskeutumassa lumiseen Torontoon, kun Murdoch ja poliisiaseman henkilöstö osallistuvat lastensairaalan joulujuhlaan.

Tilaisuus päättyy kuitenkin perin ikävästi, kun joulujuhlan kunniavieras löytyy kuolleena.

Tapaus synkistää pienten ja isojenkin ihmisten joulumielen, ja Murdochin tehtäväksi jää paitsi ratkaista rikos, myös pelastaa kaikkien joulu. Kuinka kekseliäs mies siinä onnistuu?

murdochin murhamysteerit, yle tv1
murdochin murhamysteerit, yle tv1 Kuva: Jouluspesiaalin vierailevia tähtiä ovat Kelly Rowan ja Brendan Coyle. murdochin murhamysteerit

Rooleissa vierailevia tähtiä

Jouluspesiaali tuo ruutuun muista sarjoista tuttuja näyttelijöitä.

Rooleissa nähdään muun muassa brittinäyttelijä Brendan Coyle, Downton Abbey -sarjan John Bates. Kanadalaisnäyttelijä Kelly Rowan tunnetaan puolestaan televisiosarjasta O.C.

Murdochin tutut näyttelijät Yannick Bisson, Hélène Joy, Thomas Craig ja Johnny Harris ovat mukana selvittämässä joulun traagisia tapahtumia.

Murdoch Mysteries, Xmas Special. Tuotanto: ITV Global Entertaiment Limited, Kanada, 2015. HD. Joulujakso on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2015.

Kommentit