Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen Hyrräpäät tupsahtavat milloin minnekin!

Hyrräpäiden perhepotretti
Hyrräpäiden perhepotretti Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen hyrräpäät

Hyrräpäät-sarja yhdistää hauskalla tavalla livekuvaa ja animaatiota. Hyrräpäät tupsahtavat milloin minnekin - keittiöön, hattukauppaan tai vaikka puistoon. Sarja sopii kaikkein pienimmille katsojille. Se sisältää hyvin paljon toistoa ja selkeitä, yksinkertaisia hahmoja. Tavoitteena on auttaa lasta ymmärtämään eri käsitteiden merkityksiä.

Hyrräpäät on neljän linnun muodostama perhe. Isä on Suuri Huu, äiti Tuutiluu ja lapsoset Tikitii (punaiset pääsulat) ja Tik. Aina silloin tällöin mukana seikkailee salaa myös viides lintu, Kukkuu, joka ilmestyy kuin tyhjästä katsojien iloksi.

Perheen kotina ja matkustusvempaimena on punainen laiva, jonka torvi tööttää aina, kun on joko lähdön tai kotiintulon aika. Hyrräpäiden pääsulista tulee propellit, joiden avulla on helppo liitää mielikuvitusmaailmasta ihmisten ilmoille.

52-osaisen sarjan ovat tuottaneet DHX Media ja Ragdoll Productions, jonka hittituote mm. Teletapit oli. Suomalaiset ääninäyttelijät ovat Minna Tasanto, Bruno Lähteenmäki ja Joonathan Kettunen.

Hyrräpäät (Twirlywoos) Areenassa.

Pikku Kakkosen asiasanat: perhe
Pikku Kakkosen asiasanat: perhe asiasanat,Pikku Kakkonen
Asiasana: mielikuvitus
Asiasana: mielikuvitus asiasanat,Pikku Kakkonen
Asiasana: taaperot
Asiasana: taaperot Pikku Kakkonen,asiasanoitus

Muokattu 1.2. Lisätty asiasanat.

Kommentit
 • Ruskean pikkukarhun maailmassa pienet asiat tuovat suurta iloa

  Ruskea pikkukarhu seikkailee kodin lähipiirissä.

  Ruskea pikkukarhu seikkailee serkkunsa, punaisen karhun kanssa kodin lähipiirissä. Parhaiden kaverusten leikkejä ja kommelluksia ympäröivä maailma on värikäs ja naivistinen. Ruskea pikkukarhu nähdään Areenassa 20.12. alkaen ja Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuissa 20.1. alkaen.

 • Joulupukin Kuuma linja herättää jouluun

  Jouluaaton perinteinen ohjelma alkaa aina klo 8:00.

  Jos aattoaamuna jouluvalmistelut ovatkin kesken, Joulupukin Kuuma linja luo jouluisen tunnelman ja matkan joulun taikaan. Ohjelma on perinne, johon tehdään uudistuksia harkiten.

 • Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluisat askartelut

  Pikku Kakkosen joulun riemukkaita askarteluideoita.

  Pikku Kakkosen askarteluideoihin on tänä vuonna haettu inspiraatiota Pikku Kakkosen sovelluksen eläinten leikkisästä maailmasta. Askarteluissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tai helposti hankittavia askartelutarvikkeita. Puuhakasta joulunodotusta Pikku Kakkosen parissa!