Hyppää pääsisältöön

Ryhmä Hau seikkailee Pikku Kakkosessa

Ryhmä Hau
Ryhmä Hau Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen ryhmä hau

Pikku Kakkosen huippusuositun Ryhmä Haun (Paw Patrol) uudet jaksot alkavat joulukuussa. Kahdeksannen tuotantokauden 13. ensimmäistä jaksoa nähdään Pikku Kakkosen sunnuntaiaamuissa 4.12.2022 alkaen ja Areenassa!

Yhdysvaltalais-kanadalaisen animaation sankareina on kuusi tarmokasta koiranpentua ja heidän johtajansa, 10-vuotias Riku-poika. Ryhmä Haun pennut onnistuvat niin isojen kuin pientenkin ongelmatilanteiden ratkaisussa tarmokkaalla yhteistyöllä ja jokaisen erityisosaamista hyväksi käyttäen. “Ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä”, kajahtaa Vahtitornista, kun ryhmä lähtee pelastamaan Jännälahden asukkaita pulasta. Ja sitten purkamaan tarmoa vielä koirapuistoon!

Ääninäyttelijöinä ovat mm. Mirjami Heikkinen, Vuokko Hovatta, Henri Piispanen, Heljä Heikkinen, Viivi Tamminen, Eeva Markkanen, Kari Ketonen, Aksu Palmén, Akira Takaki, Juha Varis ja Saara Lehtonen.

Tuotanto Guru Studio, TVOKids, Nickelodeon Production ja Spin Master Entertainment.

Ryhmä Haun jäsenet

Riku-poika (Ryder) on lauman ehdoton johtaja, suunnittelija ja organisoija, joka rakastaa jokaista pentulaumansa jäsentä. Riku kannustaa joukkonsa kerta toisensa jälkeen pelastamaan asioita ja ihmisiä niin merellä, maassa kuin ilmassa. Rikun huippumoderni ja muuntautumiskykyinen vesiskootteri vie hänet aina joukon ensimmäisenä tarkistamaan tilanteet.

Samppa (Marshall) on dalmatialainen, jonka tärkein työväline on hänen punainen paloautonsa. Samppa on helposti innostuva, vaikkakin hieman kömpelö, joten ”hyvin kävi” –kommentti kuullaan Sampan suusta kerran jos toisenkin. Sampan tunnusväri on punainen

Rolle (Rubble) on rakastettavan rouhea englanninbulldoggi. Hän tietää kaiken rulla- ja lumilaudoista, eikä mikään pysäytä Rollen kaivuria. Rolle rakastaa likaisia paikkoja ja lämmintä kylpyä sotkuisten hommien jälkeen. Rollen tunnusväri on keltainen.

Rekku (Rocky) on tassuistaan kätevä sekarotuinen pentu, jolle kierrätys on sydämen asia. Rekku toteuttaa remontti- ja korjaamisideat mukana kulkevilla työkaluillaan. Rekun tunnusväri on vihreä.

Kaja (Skye) on viehkeä, peloton ja nokkela Cockapoo-pentu, eli cockerspanielin ja villakoiran vauhdikas risteytys, joka rakastaa lentämistä lentokoneellaan ja selkään kiinnitettävillä moottorisiivillä. Kajan tunnusväri on pinkki.

Tomalle (Zuma) vesi on kaikki kaikessa, niin sen päällä kuin allakin. Labradorin pentu asuu venevajassa ja rakastaa kaikkea veteen liittyvä, kuten sukeltamista ja surffaamista. Toimintaa varten Tomalla on monitoiminen pintaliitäjä. Toman tunnusväri on oranssi.

Vainu (Chase) on saksanpaimenkoiran pentu. Tehtävien aikana hän ottaa asiat hyvin vakavasti, mutta vapaalla hän on hyvin leikkisä. Vainu on luonnostaan johtaja ja vastuunottaja. Jahtaaminen on Vainun juttu, mutta kissat ja höyhenet eivät, sillä niille Vainu on niille allerginen.Vainun tunnusväri on tummansininen.

Kolmannella kaudella mukaan pentujoukkoon liittyi uusi koira, chihuahua-rotuinen Valpas (Tracker). Valpas asuu viidakossa yhdessä 10-vuotiaan Carlo-pojan kanssa. Carlo on Rikun kirjekaveri, varsinainen seikkailijaluonne. Valpas tulee mukaan kauden seitsemännessä jaksossa.

Valppaalla on ruskeavalkoinen turkki ja punainen kaulapanta. Valpas kulkee ympäri viidakkoa jeepillä ja sen varusteisiin kuuluu vihreä hattu ja liivi sekä erikoisvarusteltu reppu, jonne on pakattu monitoimityökalu ja koukut, joilla se pystyy liikkumaan nopeasti pitkin viidakkoa. Superkuuloaistinsa avulla se pystyy auttamaan pulaan joutuneita. Valpas pelkää pimeää. Kaulapannassa Valppaalla on vihreä Ryhmä Hau -merkki ja kompassin kuva. Kompassi kuvaa pennun kykyä löytää kadonneita esineitä ja ihmisiä. Valpas liittyy Ryhmä Hauhun, kun Rikun ystävä Carlo jää kiikkiin viidakossa ja kutsuu Ryhmä Haun avukseen. Rohkea Valpas ehtii apuun kuitenkin ensin!

Ryhmä Haun värityskuvia

Seikkailu
Seikkailu asiasanat,pikku kakkonen
Vauhti
Vauhti asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat

Muokattu 1.12. Lisätty tietoa 8. kaudesta.

Kommentit