Hyppää pääsisältöön

Ryhmä Haun koirapartio seikkailee Pikku Kakkosessa

Ryhmä Hau
Ryhmä Hau Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen ryhmä hau

Pikku Kakkosen huippusuositun Ryhmä Haun (Paw Patrol) uudet jaksot alkavat syyskuussa. Neljännen tuotantokauden uusia jaksoja nähdään Pikku Kakkosen sunnuntaiaamuissa 2.9.2018 alkaen. Ohjelma on katsottavissa Lasten Areenassa 14 päivää ensilähetyksestä.

Yhdysvaltalais-kanadalaisen animaation sankareina on kuusi tarmokasta koiranpentua ja heidän johtajansa, 10-vuotias Riku-poika. Ryhmä Haun pennut onnistuvat niin isojen kuin pientenkin ongelmatilanteiden ratkaisussa tarmokkaalla yhteistyöllä ja jokaisen erityisosaamista hyväksi käyttäen. “Ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä”, kajahtaa Vahtitornista, kun ryhmä lähtee pelastamaan Jännälahden asukkaita pulasta. Ja sitten purkamaan tarmoa vielä koirapuistoon!

Ryhmä Haun odotetulla kolmannella kaudella mukaan pentujoukkoon liittyi uusi koira, chihuahua-rotuinen Valpas (Tracker). Valpas asuu viidakossa yhdessä 10-vuotiaan Carlo-pojan kanssa. Carlo on Rikun kirjekaveri, varsinainen seikkailijaluonne. Valpas tulee mukaan kauden seitsemännessä jaksossa.

Valppaalla on ruskeavalkoinen turkki ja punainen kaulapanta. Valpas kulkee ympäri viidakkoa jeepillä ja sen varusteisiin kuuluu vihreä hattu ja liivi sekä erikoisvarusteltu reppu, jonne on pakattu monitoimityökalu ja koukut, joilla se pystyy liikkumaan nopeasti pitkin viidakkoa. Superkuuloaistinsa avulla se pystyy auttamaan pulaan joutuneita. Valpas pelkää pimeää.

Kaulapannassa Valppaalla on vihreä Ryhmä Hau -merkki ja kompassin kuva. Kompassi kuvaa pennun kykyä löytää kadonneita esineitä ja ihmisiä. Valpas liittyy Ryhmä Hauhun, kun Rikun ystävä Carlo jää kiikkiin viidakossa ja kutsuu Ryhmä Haun avukseen. Rohkea Valpas ehtii apuun kuitenkin ensin!

Ryhmä Haun kolmannella kaudella tutuksi tuli ilma-alus, joka pystyy kuljettamaan Rikua ja pentuja ympäri maailmaa.

Ryhmä Haun jäsenet

Riku-poika (Ryder) on lauman ehdoton johtaja, suunnittelija ja organisoija, joka rakastaa jokaista pentulaumansa jäsentä. Riku kannustaa joukkonsa kerta toisensa jälkeen pelastamaan asioita ja ihmisiä niin merellä, maassa kuin ilmassa. Rikun huippumoderni ja muuntautumiskykyinen vesiskootteri vie hänet aina joukon ensimmäisenä tarkistamaan tilanteet.

Samppa (Marshall) on dalmatialainen, jonka tärkein työväline on hänen punainen paloautonsa. Samppa on helposti innostuva, vaikkakin hieman kömpelö, joten ”hyvin kävi” –kommentti kuullaan Sampan suusta kerran jos toisenkin. Sampan tunnusväri on punainen

Rolle (Rubble) on rakastettavan rouhea englanninbulldoggi. Hän tietää kaiken rulla- ja lumilaudoista, eikä mikään pysäytä Rollen kaivuria. Rolle rakastaa likaisia paikkoja ja lämmintä kylpyä sotkuisten hommien jälkeen. Rollen tunnusväri on keltainen.

Rekku (Rocky) on tassuistaan kätevä sekarotuinen pentu, jolle kierrätys on sydämen asia. Rekku toteuttaa remontti- ja korjaamisideat mukana kulkevilla työkaluillaan. Rekun tunnusväri on vihreä.

Kaja (Skye) on viehkeä, peloton ja nokkela Cockapoo-pentu, eli cockerspanielin ja villakoiran vauhdikas risteytys, joka rakastaa lentämistä lentokoneellaan ja selkään kiinnitettävillä moottorisiivillä. Kajan tunnusväri on pinkki.

Tomalle (Zuma) vesi on kaikki kaikessa, niin sen päällä kuin allakin. Labradorin pentu asuu venevajassa ja rakastaa kaikkea veteen liittyvä, kuten sukeltamista ja surffaamista. Toimintaa varten Tomalla on monitoiminen pintaliitäjä. Toman tunnusväri on oranssi.

Vainu (Chase) on saksanpaimenkoiran pentu. Tehtävien aikana hän ottaa asiat hyvin vakavasti, mutta vapaalla hän on hyvin leikkisä. Vainu on luonnostaan johtaja ja vastuunottaja. Jahtaaminen on Vainun juttu, mutta kissat ja höyhenet eivät, sillä niille Vainu on niille allerginen.Vainun tunnusväri on tummansininen.

Ääninäyttelijöinä ovat Mirjami Heikkinen, Vuokko Hovatta, Henri Piispanen, Heljä Heikkinen, Viivi Tamminen, Eeva Markkanen, Kari Ketonen, Aksu Palmén, Akira Takaki, Juha Varis ja Saara Lehtonen.

Tuotanto Guru Studio, TVOKids, Nickelodeon Production ja Spin Master Entertainment.

Ryhmä Hau Areenassa.

Seikkailu
Seikkailu asiasanat,pikku kakkonen
Vauhti
Vauhti asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat

Muokattu 17.8. Lisätty tieto neljännestä kaudesta.

Kommentit
 • Pikku Kakkosen Game Jamit

  Lapset osallistuvat pelikehitykseen.

  Joukko Suomen innokkaimpia digitaalisten pelien tekijöitä kokoontuu pelijameihin lokakuussa Tampereelle Mediapolikseen. Sunnuntaina 14.10. lapset pääsevät pelaamaan kehitteillä olevia kosketusnäyttöpelejä ja tutustumaan siihen, millaista pelien tekeminen voi olla. Ilmoittaudu mukaan!

 • Pii ja Poju rakentavat ja keksivät Pikku Kakkosessa

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä.

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä, sekä päätyvät monenlaisiin vauhdikkaisiin seikkailuihin rakentamillaan laitteilla ja ajoneuvoilla. Pii ja Poju tavataan Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 9.9. lähtien. Ohjelma on katsottavissa myös Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Kaisa ja Olli janoavat tietoa Pikku Kakkosessa

  Animaatiosarjan ystävyksillä on loputtomasti kysymyksiä.

  Kaisa ja Olli ovat ystävykset, jotka asuvat naapuritaloissa. He ovat molemmat nelivuotiaita ja heillä on loputtomasti kysyttävää. Sarjan jaksoissa he kysyvät Kaisan isältä joka päivä uuden kysymyksen. Yhdessä Ollin lelu-robotin, Tieturin ja Kaisan leluapinan, Buun kanssa he ryhtyvät itse etsimään vastauksia kysymyksiinsä. Tietoa kaivataan kissanviiksistä, hampaista, varjoista ja dinosauruksista, sekä monesta muusta lasten mieltä askarruttavasta asiasta. Kaisa ja Olli nähdään Pikku Kakkosessa torstai-iltaisin 23.8. alkaen ja Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.