Hyppää pääsisältöön

Ryhmä Haun uudet jaksot alkavat elokuussa!

Ryhmä Hau
Ryhmä Hau Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen ryhmä hau

Pikku Kakkosen huippusuositun Ryhmä Haun (Paw Patrol) uudet jaksot alkavat elokuussa. Kolmannen tuotantokauden uusia jaksoja nähdään Pikku Kakkosen sunnuntaiaamuissa 6.8.2017 alkaen. Ohjelma on katsottavissa Lasten Areenassa 14 päivää ensilähetyksestä.

Yhdysvaltalais-kanadalaisen animaation sankareina on kuusi tarmokasta koiranpentua ja heidän johtajansa, 10-vuotias Riku-poika. Ryhmä Haun pennut onnistuvat niin isojen kuin pientenkin ongelmatilanteiden ratkaisussa tarmokkaalla yhteistyöllä ja jokaisen erityisosaamista hyväksi käyttäen. “Ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä”, kajahtaa Vahtitornista, kun ryhmä lähtee pelastamaan Jännälahden asukkaita pulasta. Ja sitten purkamaan tarmoa vielä koirapuistoon!

Ryhmä Haun odotetulla kolmannella kaudella mukaan pentujoukkoon saapuu uusi koira, chihuahua-rotuinen Valpas (Tracker). Valpas asuu viidakossa yhdessä 10-vuotiaan Carlo-pojan kanssa. Carlo on Rikun kirjekaveri, varsinainen seikkailijaluonne.

Valppaalla on ruskeavalkoinen turkki ja punainen kaulapanta. Valpas kulkee ympäri viidakkoa jeepillä ja sen varusteisiin kuuluu vihreä hattu ja liivi sekä erikoisvarusteltu reppu, jonne on pakattu monitoimityökalu ja koukut, joilla se pystyy liikkumaan nopeasti pitkin viidakkoa. Superkuuloaistinsa avulla se pystyy auttamaan pulaan joutuneita. Valpas pelkää pimeää.

Kaulapannassa Valppaalla on vihreä Ryhmä Hau -merkki ja kompassin kuva. Kompassi kuvaa pennun kykyä löytää kadonneita esineitä ja ihmisiä. Valpas liittyy Ryhmä Hauhun, kun Rikun ystävä Carlo jää kiikkiin viidakossa ja kutsuu Ryhmä Haun avukseen. Rohkea Valpas ehtii apuun kuitenkin ensin!

Ryhmä Haun kolmannella kaudella tutuksi tulee myös ilma-alus, joka pystyy kuljettamaan Rikua ja pentuja ympäri maailmaa.

Ryhmä Haun jäsenet

Riku-poika (Ryder) on lauman ehdoton johtaja, suunnittelija ja organisoija, joka rakastaa jokaista pentulaumansa jäsentä. Riku kannustaa joukkonsa kerta toisensa jälkeen pelastamaan asioita ja ihmisiä niin merellä, maassa kuin ilmassa. Rikun huippumoderni ja muuntautumiskykyinen vesiskootteri vie hänet aina joukon ensimmäisenä tarkistamaan tilanteet.

Samppa (Marshall) on dalmatialainen, jonka tärkein työväline on hänen punainen paloautonsa. Samppa on helposti innostuva, vaikkakin hieman kömpelö, joten ”hyvin kävi” –kommentti kuullaan Sampan suusta kerran jos toisenkin. Sampan tunnusväri on punainen

Rolle (Rubble) on rakastettavan rouhea englanninbulldoggi. Hän tietää kaiken rulla- ja lumilaudoista, eikä mikään pysäytä Rollen kaivuria. Rolle rakastaa likaisia paikkoja ja lämmintä kylpyä sotkuisten hommien jälkeen. Rollen tunnusväri on keltainen.

Rekku (Rocky) on tassuistaan kätevä sekarotuinen pentu, jolle kierrätys on sydämen asia. Rekku toteuttaa remontti- ja korjaamisideat mukana kulkevilla työkaluillaan. Rekun tunnusväri on vihreä.

Kaja (Skye) on viehkeä, peloton ja nokkela Cockapoo-pentu, eli cockerspanielin ja villakoiran vauhdikas risteytys, joka rakastaa lentämistä lentokoneellaan ja selkään kiinnitettävillä moottorisiivillä. Kajan tunnusväri on pinkki.

Tomalle (Zuma) vesi on kaikki kaikessa, niin sen päällä kuin allakin. Labradorin pentu asuu venevajassa ja rakastaa kaikkea veteen liittyvä, kuten sukeltamista ja surffaamista. Toimintaa varten Tomalla on monitoiminen pintaliitäjä. Toman tunnusväri on oranssi.

Vainu (Chase) on saksanpaimenkoiran pentu. Tehtävien aikana hän ottaa asiat hyvin vakavasti, mutta vapaalla hän on hyvin leikkisä. Vainu on luonnostaan johtaja ja vastuunottaja. Jahtaaminen on Vainun juttu, mutta kissat ja höyhenet eivät, sillä niille Vainu on niille allerginen.Vainun tunnusväri on tummansininen.

Ääninäyttelijöinä ovat Mirjami Heikkinen, Vuokko Hovatta, Henri Piispanen, Heljä Heikkinen, Viivi Tamminen, Eeva Markkanen, Kari Ketonen, Aksu Palmén, Akira Takaki, Juha Varis ja Saara Lehtonen.

Tuotanto Guru Studio, TVOKids, Nickelodeon Production ja Spin Master Entertainment.

Muokattu 20.6. Lisätty tietoa uudesta kaudesta.

 • Askartele Pikku Kakkosen vauhdikkaat viidakkosynttärit

  Koristeita ja ideoita toiminnallisiin viidakkosynttäreihin.

  Kokoa hauskat viidakkosynttärit kotoa ja lähikaupasta löytyvillä materiaaleilla! Tulostettavat kutsukortit, lasinaluset ja muut koristeet luovat tunnelmaa ja kierrätysmateriaaleista toteutettavat puuhat takaavat sen, ettei juhlijoille tule tylsää. Eläimellistä menoa ja vihreyttä saa lisää vaikkapa tuomalla kattaukseen muovieläimiä ja sommittelemalla huonekasvit pöydän ympärille. Juhlien järjestämisessä vain mielikuvitus on rajana!

 • Postimies Pate erikoislähettipalvelusta

  Pate ei koskaan jätä kaupunkilaisia pulaan.

  Ystävällinen postimies ja hänen mustavalkoinen kissansa Jessi toimittavat postia ja paketteja ympäri Viherlaaksoa. Uusimmilla tuotantokausilla Pate on saanut ylennyksen erikoislähettipalvelun hommiin ja toimittaa paketteja mitä erilaisimmilla kulkuvälineillä. Postimies Paten uudet jaksot Pikku Kakkosessa maanantai-iltaisin 31.7. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 7 päivää ensilähetyksestä.

 • Simon maailmaan mahtuu monenlaista mahtavaa

  Simo on nokkela, pieni esikoululainen.

  Simo on nokkela, pieni esikoululainen. Simon elämässä tapahtuu paljon asioita, jotka voivat tapahtua kenelle tahansa lapselle. Isän ja äidin opastuksella Simo aloittaa koulun, menee hammaslääkäriin ja oppii ajamaan ilman apupyöriä.

 • Vilkki Ankka matkustaa ympäri maailmaa Pikku Kakkosessa

  Vilkki Ankka pistää tuulemaan.

  Vilkki on vilkas ankka, jolla on taipumus panna tuulemaan. Hän asustaa Mäkikolossa yhdessä ystäviensä Taneli-possun ja Vomppa-vompatin kanssa. Vilkki innostuu asiasta kuin asiasta eikä aina huomaa, että pieni harkinta auttaisi asiaa. Onneksi ystävät ovat apuna ja asiat saadaan aina hoitumaan parhain päin.