Hyppää pääsisältöön

Ella & toscanalainen joulu

Ella Kanninen
Ella Kanninen Kuva: Yle joulukuusi italia

Ella Kannisen toisessa kotimaassa Italiassa on omat joulunvieton perinteet. Toscanassa joulupäivän runsas lounas on luonnollisesti tärkeässä roolissa - kukkoa, tortelliineja, panettonea....Toscanasta löytyy myös ns. virallinen joulukaupunki, Montecatini Terme.

  • Kiitos kaikille Kuusijuhlan katsojille ja osallistujille!

    Kiitos kaikista viesteistä ja kuvista! Kiitos vieraille!

    Kiitos kaikista viesteistä ja kuvista. Kiitos ihanille vieraille, Anne Mattilalle ja yhtyeelle sekä joulutietäjille: oli ilo viettää jouluaattoa kanssanne. Oikein hyvää joulunaikaa ja onnellista vuotta 2016!

  • Akselin toive toteutuu

    Akseli 7v. saa yllätysvieraan

    Vakavan sairauden jälkeen 7-vuotias Akseli saa kotiinsa kovasti ihailemansa yllätysvieraan.