Hyppää pääsisältöön

Kiitos kaikille Kuusijuhlan katsojille ja osallistujille!

Kuusijuhlan logo
Kuusijuhlan logo Kuva: Heidi Grönroos / Yle Kuusijuhla

Kiitos kaikista viesteistä ja kuvista. Kiitos ihanille vieraille, Anne Mattilalle ja yhtyeelle sekä joulutietäjille: oli ilo viettää jouluaattoa kanssanne. Oikein hyvää joulunaikaa ja onnellista vuotta 2016!

Kuusijuhla lähetettiin kolmessa osassa ja kaikki osiot ovat katsottavissa Yle Areenassa 30 vuorokauden ajan.

Ensimmäinen osio klo 12.10 - 13.25

Tarjolla on joulun taikaa, kun studioon saapui mentalisti Pete Poskiparta. Kummeleiden Heikki Silvennoinen kaivoi arkistoista hauskimmat joulusketsit. Perhe ja rakkaat, kauheat läheiset loistavat jouluna usein pääosassa - joko läsnäolollaan tai poissaolollaan. Kirjailijapari Leena Landerin ja Hannu Raittilan kanssa puhuttiin joulusta, kirjoista ja perheestä. Reportterimme Ivan Puopolo kävi joulusaunassa.

Toinen osio klo 15.15 - 16.20

Kaikki joulut eivät ole samanlaisia. Ex-huippu-urheilija Tommi Evilä kertoi, mikä muuttui kun ura oli ohi. Haastattelussa aaton artisti Anne Mattila, joka kertoi miten heidän suurperheessään joulua vietetään. Ella esitteli italialaista joulua.

Viimeinen osio 18.10 - 19.05

On aika nauttia joulun rauhasta ja keskittyä olennaiseen. Suorassa lähetyksessä oli mukana toimittaja Kimmo Oksanen ja elämäntapavalmentaja, tietokirjailija Maaretta Tukiainen. Joulureportterimme Ivan Puopolo etsi ja löysi hyvää jouluseuraa. Täytimme myös pikkupotilaan joulutoiveen.

Netissä ja somessa alkoi tapahtua jo ennen lähetystä

Kuusijuhla etsi ja löysi villeimpiä tai kauneimpia jouluvaloja

Kiitos kaikille osallistujille. Kilpailu voittajat ja kaikki lähetetyt kuvat löytyvät täältä.

#ellanjapeltsinjoulukalenteri

Ellan ja Peltsin jouluun valmistautumista seurattiin somessa #ellanjapeltsinjoulukalenteri ja #kuusijuhla 1.12. alkaen.

Jouluisia terveisiä saimme runsaasti

Kuvia ja viestejä poimittiin TV-lähetykseenkin, mutta valitettavasti kaikkia ei pystytty näyttämään. Tässä lähetettyjä terveisiä. Kiitos kaikille lähettäjille!

Muokkaus: asiasanat lisätty.