Hyppää pääsisältöön

Evelinan ja Mikael Gabrielin Honey-video julki

Samu Amunétin ohjaama ja käsikirjoittama Honey-video julkaistiin tänään 28. joulukuuta.

Honey-musiikkivideossa nähdään Evelinan ja Mikael Gabrielin lisäksi näyttelijät Joseph Landreth-Smith ja Johanna Kankkunen. Katso video yltä.

Evelinan ja Mikael Gabrielin Honey-sinkku julkaistiin virallisesti perjantaina 11. joulukuuta, mutta kappale sai ensisoittonsa YleX:ssä jo tiistaina 8. joulukuuta. Single julkaistiin puolestaan Spotifyssa 9. joulukuuta. Honey kipusi nopeasti musiikkipalvelun kuunnelluimmaksi kappaleeksi.

Tulokasartisti Evelina on keikkaillut ahkerasti kesän ja syksyn aikana muun muassa Nikke Ankaran ja Asteen kanssa. Keikkailun lisäksi Evelinaa on kuultu myös muiden artistien tuotannoissa. Hän oli mukana JVG:n Takajeejee-hitillä ja Cheekin Chekkonen-kappaleella sekä Robinin Kultakehykset-biisillä.

Lue myös:

Takajeejeestä Madafakin darraan – näin fiitistä tuli uusi Idols

Kuuntele viikon parhaat biisit – mukana Evelina, Atomirotta ja Elias Gould

Päiväkirjamaisuutta ja urbaania soundia – uusi naisartistien buumi valtasi soittolistat