Hyppää pääsisältöön

Onko joululomalla tylsää? Ahmi nämä huippukeikat Areenasta

Yle Areena suorastaa pursuaa hyviä keikkoja musiikkityylistä toiseen. Tarjolla on muun muassa One Directionin, U2:n, Adelen ja Robinin keikat.

One Directionin Where We Are -kiertueeseen kuuluneella megakeikalla Milanon San Siro -stadionilla kuultiin kesällä 2014 bändin suurimmat hitit, kuten What Makes You Beautiful, Live While We're Young, One Thing ja Story of My Life. Konsertissa on mukana yhtyeen myöhemmin jättänyt Zayn Malik.

Katso tuore taltiointi U2:n suuren _Innocence + Experience -_kiertuetuotannon tunteikkaasta paluusta Pariisiin osoittamaan voimaa terrorismia vastaan. Lavalla on mukana marraskuun terrori-iskun silmässä ollut Eagles of Death Metal.

Loistava showmies Robbie Williams sukeltaa Lontoon Palladium-teatterissa frakkiasuisena Big Bandin tukemana musiikin klassikoihin ja kabaree-tunnelmiin. Mukana on myös Muppet-pesue Kermitin ja Miss Piggyn johdolla.

Suomen ykkösräppäri Cheek teki paluun Blockfest-festivaalilla elokuussa 2015. Vuosi Olympiastadionin-keikkansa jälkeen Chekkonen täytti Ratinan stadionin Tampereella.

Katso tuore taltio supersuositun brittilaulajan paluusta esiintymislavoille. Näyttävässä BBC-spesiaalissa Adele muun muassa ensiesittää livenä uuden levynsä kappaleita, kuten megahitti Hellon.

Robinin intiimi Rauhassa-keikka täynnä tunnetta, heittäytymistä ja kohtaamisia artistin rakastetuimpien laulujen mukana. Haastattelu zoomaa taiteilijan ytimeen, yllätysnumerossa koetaan pop-up poikkeuksellisessa paikassa.

Elastinen kertoo mielenkiintoisia tarinoita elämästään Aija Puurtisen haastattelussa ja esittää poikkeuksellisia versioita hittikappaleistaan Rauhassa-konsertissa.

Lue myös:

Tylsää joululomalla? Aloita näiden sarjojen seuraaminen välipäivinä

Zombie-tarinoita, henkseleiden historiaa ja Barack Obama: tässä 7+1 podcast-suositusta