Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVEn uusi single: Leevi & The Leavingsia herkällä otteella

SuomiLOVEn 7. singlen kansi, jossa on Osmo Ikonen.
SuomiLOVEn 7. singlen kansi, jossa on Osmo Ikonen. osmo ikonen

Gösta Sundqvistilla oli uskomaton taito pukea suomalaisten tunteet sanoiksi Leevi & The Leavingsin lauluihin. Vaikka Sopivasti lihava ei välttämättä suoraan kuvasta meidän mielenmaisemaamme, on se yksi yhtyeen tunnetuimmista kappaleista ja sitä kautta tärkeä osa pop-kulttuuriamme.

Alkuperäisessä versiossa on tietysti tunnistettava ja täysin omanlaisensa Leevi-soundi. LOVEband ja Osmo Ikonen ottivat Sopivasti lihavan silti rohkeasti käsittelyynsä ja tekivät siitä omankuuloisensa version – silläkin uhalla, että jotkut Leevi-fanit saattavat nousta takajaloilleen.

Kappaleesta muodostui muotovalio balladi, jossa alkuperäinen leikkisyys on korvattu herkkyydellä. Kuuntele klassikon uusi versio tästä!

Kommentit