Hyppää pääsisältöön

Festareita, Joulusoijaa, snäppäilyä ja rasismin pyyhkimistä pois – kaikkea tätä YleX oli vuonna 2015

YleX kiittää kuluneesta vuodesta – katso koostevideo!

Vuosi vaihtuu aivan pian uuteen, mutta sitä ennen on hyvä muistella hetki menneitä. Vuosi 2015 on ollut YleX:llä täynnä musiikkia, naurua, yllätyksiä, julkkisvieraita ja iloa.

Katso huikea kooste vuodesta 2015 yltä.

Muun muassa kaikkea tätä on nähty vuonna 2015:

YleX Jatkojen Jenni "Jenspa" Poikelus avautui snäpeistä.

Uusi YleX Aamu aloitti syyskuussa. Pitihän siitä ihmisille kertoa! Kuten esimerkiksi Sannille, jolle Tommi Manninen vei viestiä uudesta aamuohjelmasta.

Samuel Nyman piti puolestaan huolen siitä, että tieto uudesta YleX Aamusta tavoittaa ainakin Isac Elliotin.

Reetta ja Saara pitivät Ruisrockin leirintäalueella telttabileratsian. Mukaan bileisiin liittyivät myös Roope Salminen ja Koirat, jotka lauloivat jostakin, mihin kesäpäivään herännyt festarikansa pystyi samaistumaan: Madafakin darrasta.

YleX vei kolme vihapuheen peittämää ihmistä Helsingin keskustaan ja pyysi ohikulkijoita pyyhkimään rasismin pois. Mitä tapahtui? Katso videolta.

YleX:n joulubiisi tuo joulun! Ja tänä vuonna myös hien pintaan.

Keskellä pimeintä syksyä YleX:n Viki, Alma, Tommi ja Samuel hyppäsivät bailubussin kyytiin ja kiersivät kymmeniä partyja vain muutamassa päivässä. Bailumaratonilla  YleX keräsi rahaa Nenäpäivä-hyväntekeväisyyspottiin.

Gaselleilla oli ilo ja kunnia päästä jumppaamaan YleX:n Anne Lainnon kanssa – sekä erään yllätysvieraan.

Kristillisdemokraattien tuolloinen puheenjohtaja Päivi Räsänen ja muut eduskuntapuolueiden pomot kävivät Etusivun Reetan ja Henkan vaalitentissä.

YleX kiittää vuodesta 2015 kaikkia kuulijoita ja lukijoita!