Hyppää pääsisältöön

Guns N’ Roses tekemässä paluun? Axl Rosen ja Slashin kerrotaan nousevan Coachellan lavalle

Billboard-lehden mukaan Guns N’ Roses suunnittelee myös stadionkiertuetta.

Slash. // Kuva: EPA / Sven Hoppe

Amerikkalaisen rockin jättiläinen Guns N’ Roses esiintyy Coachella-festivaaleilla Kaliforniassa huhtikuussa, kertoo Billboard. Lehden tietojen mukaan lavalle nousevat tuolloin bändin perustajajäseniin kuuluvat Axl Rose ja Slash, joiden välit ovat olleet tulehtuneet 90-luvulta lähtien.

Lisäksi Billboard kertoo useisiin lähteisiin viitaten, että Guns N’ Roses suunnittelisi stadionkiertuetta, joka kiertäisi 25 pohjoisamerikkalaista kaupunkia. Bändin kerrotaan pyytävän yhdestä keikasta kolme miljoonaa dollaria, minkä vuoksi keikkalippujen arvioidaan nousevan yli 200 dollarin.

W. Axl Rose ja Saul ”Slash” Hudson ovat esiintyneet viimeksi yhdessä Guns N’ Rosesin riveissä vuonna 1993 Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa. Sen jälkeen laulaja Axl Rose ja kitaristi Slash ajautuivat erimielisyyksiin.

Slash jätti Gunnarit vuonna 1996, ja 1990-luvulla bändin jäsenistö meni muutenkin melkein kokonaan uusiksi. Vain Axl Rose on pysynyt bändissä alusta asti mukana.