Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE jakso 7: Ilkka Villin selkäsauna, ystävyyden ylistystä ja koko elämän muuttava kappale

Tuoreessa jaksossa mukana muun muassa Kari Peitsamo, Pariisin Kevät, Siiri Nordin ja Karri Koira.

Ihan alkuun järisyttävä paljastus SuomiLOVEn 7. jaksosta: juontaja Ilkka Villi saa siinä todellisen selkäsaunan. Hän saapuu kesken Marja Hintikan juonnon lavalle puuskuttaen, selvästi piestynä miehenä.

Mies saa soperrettua, että kulissien takana oli selkeä yksi vastaan yksi tilanne, josta hänen vastustajansa käveli voittajana ulos. Minkälaisesta myllytyksestä on kyse, se voi selvittää katsomalla jakson!

Tämä rakkaus syttyi päiväkodissa...

Täydellisen ihana rakkauden pariin sukelletaan Alin ja Sannan tarinassa. Antaa Sannan kertoa:

- Me tutustuttiin Alin kanssa 3-4-vuotiaina päiväkodissa. Kun me mentiin nukkumaan, me mentiin aina vierekkäisiin sänkyihin.

- Siellä ei tietysti saanut puhua, mutta sängyn päädyssä oli pienen pieni rako, josta sai sormen läpi. Ali pussasi aina salaa mun sormea, Sanna kertoo.

Heidän yhteinen rakkaustarina sai kuitenkin odottaa yli 30 vuotta.

...ja tämä vappuna vuonna 1989

Toinen SuomiLOVEssa nähtävä, sydäntä lämmittävä rakkaustarina syttyi vapunaattona vuonna 1989. Tuona iltana Marko tapasi tulevan vaimonsa. Hän pääsi kävelemään Susannan kanssa käsi kädessä ja kotimatkalla radiosta soi eräs tuon ajan tunnettu biisi. Kuten Markon ja Susannan rakkaus, on tuo kappalekin kestänyt upeasti aikaa.

Osaatko arvata, mikä huivipäisen artistin klassikkobiisi on kyseessä?

Kohtalo ja Pariisin Kevät puuttuvat peliin

Pariisin Kevät yllättämässä SuomiLOVEssa.
Pariisin Kevät yllättämässä SuomiLOVEssa. Kuva: Ari Ojanperä pariisin kevät

Pariisin Kevään tahdissa tutustumme tarinaan, johon mahtuu alleen musertavaa surua ja siitä rakkauden voimalla selviämistä.

Petri-Ilmari nimittäin oli vielä huonossa kunnossa surreessaan lapsensa kuolemaan. Sitten kohtalo puuttui peliin ja Petri-Ilmari kuuli erään Pariisin Kevään kappaleen. Sen kuuleminen sai Petri-Ilmarin muuttamaan suunnitelmiaan ja siitä muodostui erittäin tärkeä käännekohta hänen elämässään.

Kerromme Petri-Ilmarin tarinan laajemmin perjantaina täällä kotisivuillamme julkaistavassa artikkelissa. Kannattaa lukea, kuinka suuri vaikutus yhdellä ainoalla kappaleella voi olla!

Osmo Ikonen Leevien kimpussa

LOVEband ja sen solistit Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen antavat hekin tietysti parastaan ohjelmassa. Virtuoosimaisesta taidosta saa jo nyt esimakua tuoreimman SuomiLOVE-sinkun kautta. Osmo Ikosen tulkinta Leevi & The Leavings –klassikosta on mykistävä kokemus: kuuntele se täältä!

SuomiLOVEn 7. jaksossa on mukana myös ystävyyden ylistystä. Siitä kertovat muun muassa Katariina, Vilma ja Niina. Jälkimmäinen tulee yllätetyksi pahemman kerran, kun hän pääsee kuulemaan kolmikon voimabiisin privaattikeikalla. Niinan ilme on näkemisen arvoinen, kun hän huomaa, että Karri Koira on tullut vain ja ainoastaan heitä varten esiintymään.

Karri Koira avaa myös henkilökohtaisen sanaisen arkkunsa. Hyvää energiaa täyteen ladattu laulaja kertoo videollamme, mitä ystävyys hänelle merkitsee. Haastattelussa hän antaa myös loistavan, konkreettisen neuvon meille kaikille siitä, miten ystävän voi ottaa huomioon!

Kyseinen video julkaistaan verkkosivullamme perjantaina!