Hyppää pääsisältöön

Karri Koira: Pidä huolta, että ystävälläsi on kaikki hyvin

R&B-laulaja ja räppäri Karri Koira on hyvän energian airut. Hänen musiikkinsa kääntää katseen sinne, missä päivä paistaa ja ihmisten on hyvä olla. Hän osaa myös kertoa, miten ystävän päivästä voi helposti tehdä paremman.

"Ystävyys merkitsee mulle sitä, että oman perheen lisäksi mulla on paikka mihin mennä. Mikä se paikka ikinä onkaan, voin mennä sinne ja mulle tulee olo, että oon kuin kotonani.

Ystävyys merkitsee mulle myös sitä, ettei tarvitse olla yksin tässä maailmassa. Mulla on joku jengi, jonka kanssa mä voin kokea asioita ja jakaa kokemuksia. Se on ehkä mulle tärkein asia ystävyydessä.

Vähintä, mitä ystävälleen voi tehdä on se, että jos sillä on räkä nenässä, niin sanoo siitä sille. Tai jos sillä on ruokaa hampaiden välissä, niin sanoo siitäkin. Täytyy pitää huolta siitä, että ystävällä on kaikki hyvin."