Hyppää pääsisältöön

Vihapuhe väistyi päiväksi somesta – näin mennyttä ja tulevaa hehkutetaan

Tämä vuosi on ollut sosiaalisessa mediassa varsinainen vihapuheen vuosi. Kaikki negatiivisuus tuntuu kuitenkin hävinneen yhden päivän ajaksi, kun ihmiset herkistyvät uuden vuoden kynnyksellä.

Santa Cruzin nokkamies Archie Cruz kiittelee uskomattomasta vuodestaan kuvakollaasin muodossa. // Kuva: Kuvakaappaus Instagramista.

Tässä muutamia julkkisten postaamia positiivisia poimintoja sosiaalisesta mediasta vuoden viimeisenä päivänä.

Cheek toivottaa hyvää uutta vuotta perinteisen Herrasmiesliiga-biisin myötä.

- Kiitos kaikille faneille tästä vuodesta! Viime uudenvuodenaattona jäi perinteinen Herrasmiesliigan "Ei Pahalla Mut Tahallaan" -biisi väliin, mutta vahinko ei toistu uudestaan. Hyvää uutta vuotta kaikille!

Avaa Instagram postaus

Cheek, Brädi ja TS julkaisivat uudenvuoden biisinsä – tältä kuulostaa Ei pahalla mut tahallaan 2016 

YleX Aamun juontaja Samuel Nyman fiilistelee vuottaan kuvasarjan avulla.

- Kaikilla muillakin on, niin pitihän sitä itekki katsoa millanen vuosi mulla on ollut. Näin vuoden viimosena päivänä täytyy todeta, että on kyllä ollut siisti vuosi! Työpaikka on vaihtunut, on kerätty rahaa hyväntekeväisyyteen, vanhennuttu hyvässä seurassa ja nähtävästi tavattu The Hoff! Kiitos kaikille jotka ollut messissä tän vuoden aikana! Tehdään ens vuodesta vielä kovempi‼

Avaa Instagram postaus

Evelina on toteuttanut unelmiaan tänä vuonna.

- 2015. Mut signattiin Universalille & M-Eazy Musicille. Mä oon julkassu kolme omaa biisiä, joista yks on tällä hetkellä vieläkin Spotifyn ykkönen. Oon ollu siisteissä jutuissa mukana jotka on myös käyny korkeella kaikenlaisilla listoilla ja niitä on ladattu ihan tajuton määrä. Ollaan kuvattu neljä musavideoo ja siistejä kuvausprojekteja. Oon tutustunu korvaamattomiin tyyppeihin alalla, joista on tullu tosi tärkeitä. Oon kehittyny tässä jutussa mitä teen ja mikä tärkeintä - ihan omana itsenäni. Musta tuntuu, että oon nyt enemmän mä ku oon ikinä ollu. Täst on hyvä lähtee seuraavaan vuoteen.

Avaa Instagram postaus

YleX:n Supersunnuntain juontaja Cristal Snow on kokenut huikeita asioita vuoden aikana.

- Vuosi 2015: Ohjasin urani isoimman musavideon siskoni @vitunviivikanssa @antti_tuisku /lle, piipahdin UMK:ssa hämmentämässä kansaa,#toosatv täytti neljä vuotta kiitos@lakonia vietin upean pääsiäisen rakkaiden ihmisten kanssa, juonsin#supersunnuntai ohjelmaa @ylex_officialhuipputyypin kanssa joka on opettanut mulle niin paljon: kiitos @almahatonen. Parodisoin idoliani @henkkahypponen . Kuuluin jo kolmatta vuotta euroviisujen ennakkoraatiin ja päädyin selostamaan itse viisut upean. @ainokerttuli vietin elämäni juhannuksen rakkaiden ihmisten kanssa. Täytin 40. Lomailin läheisten ystävien kanssa. Pyörähdin Perussa. Tein uutta musaa sydänverellä. Teimme siskon kanssa mulle musavideon. Päätimme #toosatv uramme@iltasanomat #sossuäidit sanoivat näkemiin. Mikä upea vuosi ja ensi vuodesta tulee vielä mahtavampi.

Avaa Instagram postaus

Brädin hienoon vuoteen on mahtunut lomailua, työtä sekä hengailua kavereiden ja vaimon kanssa.

Avaa Instagram postaus

Sanni ei malta odottaa ensi vuotta.

- Mul on sellanen olo et 2016 tulee olee mylly vuos. En haluis haippaa ennen ku tipahtaa mut pakko vähän valottaa et oon innoissani mun uudesta musasta. Tuntuu että tän vuoden aikana on loksahdellu paljon palikoita paikoilleen ja nyt voi vaan graindaa hyväl meiningillä ilman minkään näkösii jarruja. Mun uv-lupauksiin kuuluu ainakin pelkojen voittamista ja lisää tatskoja. Mitä sä lupaat/toivot ens vuodelta?

Avaa Instagram postaus

Onnellista uutta vuotta kaikille!

Lue myös:

11 tympeää tilannetta, jotka tapahtuvat uuttavuotta juhliessa

Näin Rähinä-räppärit treenaavat – ota mallia kunto-ohjelmista

Mitä tapahtuisi, jos rasismi pyyhittäisiin pois? Katso, miten ohikulkijat reagoivat YleX:n haasteeseen

YleX Etusivussa kuunneltiin viikko putkeen vihapuhetta – miksi?