Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Bentality

Bentality on tuttu räppäri jo YleX:n edesmenneestä demo-osasto Kellarista. Sitä kautta mies tuli tutuksi vuonna 2013 ja nyt hän aloittaa vuoden 2016 uudella EP:llä. 20-vuotias suomalaisamerikkalainen räppäri ehtinyt keikkailla ympäri Suomea ja mies on ollut mukana mm. Palefacen ja Matren Food For The Gods -albumilla.

Bentality

Musiikkityyli: räp

Kotipaikkakunta: Helsinki

Perustamisvuosi: 2013

Kokoonpano: Benjamin Paavilainen

YleX kommentoi:

Tykkäämme:

Tyylikästä ja uhkaavaa räppiä, joka vaanii kuulijaansa kuin leijona savannilla. Tuotanto kuulostaa laadukkaalta ja Bentalityn flow on persoonallinen, vaikka kumartaakin vahvasti tyylikkäisiin jenkkiräppärihin, kuten Kendrick Lamariin. Hieno juttu, että mies julkaisee uuden EP:n nyt, kun englanninkielinen kotimainen räp on herättänyt viime aikoina mielenkiintoa Viewin ja Biniyamin myötä myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Odotamme:

Toivottavasti EP:ltä löytyy monipuolinen kattaus, joka esittelee Bentalityn monipuolisuutta ja tuo räppärin parhaat puolet esiin. Day After Day on toki koukuttava biisi, jonka kertosäe jää mieleen, mutta isomman yleisön vakuuttamiseksi tarvitaan vielä isompi tuotannollinen koukku. Tiukempi julkaisutahti biiseille, niin lupaava räppäri ei pääse unohtumaan.