Hyppää pääsisältöön

Terminé on hurmannut yleisönsä ulkomailla - tuleeko Suomi perässä?

Saammeko esitellä Suomen tuoreimman elektrolupauksen

Termine

Suomalainen elektroninen kenttä on täynnä lupaavia ruusunnuppuja, jotka herättävät eniten kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolella. Phantomille odotetaan isoa vuotta 2016, LCMDF tekee hittiä toisen perään, Roisto tahkoo kohta toista miljoonaa Spotify-soittoa ja nyt Terminé on tehnyt vakuuttavan avauksen Sideways EP:llään. Kaksikko on noteerattu ulkomaisissa musiikkimedioissa, se kipusi ilmestyessään Hype Machinen sijalle 15 ja se on soinut myös Iso-Britannian YleX:llä eli BBC Radio 1:n musiikkiohjelmassa.

Terminéssä muodostaa helsinkiläinen Anton Sonin, joka on tuottanut esimerkiksi Reino Nordinia ja vokaaleissa vaikuttaa laulaja-lauluntekijä Ben Andreas. Sideways-kappaleessa yhdistyy täydellisesti uuden aallon indierockin ja elektronisen musiikin kauneimmat osa-alueet. Näin tyylikkääseen lopputulokseen ovat päätyneet muun muassa Hot Chip ja Empire Of The Sun, joiden joukkoon Terminé nyt liittyy.

Kappale sopii täydellisesti kirpeään pakkasaamuun joko kevyen juoksulenkin vauhdittajaksi tai tsemppariksi, joka auttaa kävelemään pitkäksi venyneiltä jatkoilta kotiin.