Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE jakso 8: Klassikkoa klassikon perään, perheiden uskomatonta voimaa ja ystävyyden ylistystä

Uusimmassa jaksossa mukana muun muassa Laura Närhi, Pauli Hanhiniemi, Neljänsuora ja Tommi Läntinen.

SuomiLOVE on edennyt jo kahdeksanteen jaksoon. Siinä nähdään sydäntälämmittävä tarina isästä ja tyttärestä. Essi halusi osoittaa isälleen Juhalle, kuinka paljon tämän vanhemmuutta arvostaa.

- Ihanimpia muistoja lapsuudesta on sellaiset, joissa me ollaan iskän kanssa kahdestaan ja se hetki on rauhoitettu vain meille. Yleensä niissä hetkissä soi musiikki taustalla, Essi kertoo. Musiikki on edelleen tärkeässä roolissa tyttären ja isän yhteisissä hetkissä.

- Jos haluan mennä jollekin keikalle, kysyn yleensä ensin iskältä, lähtisikö hän mukaani, Essi sanoo. Hän yllätti isänsä LOVEstudiolla erään flanellipaitaisen miehen avulla. Osaatko arvata, kuka artisti on kyseessä ja minkä biisin hän esittää?

Kyllä, kyse on tietysti Pauli Hanhiniemestä ja hänen LOVEbandin torvisektiolla ryyditetty, entistäkin komeampi versio kappaleesta Valehtelisin jos väittäisin, jonka voit kuunnella alta:

Johanna ja Osmo häikäisevät jälleen

Romanttisesta rakkaudestaan kertovat muun muassa Marjo ja Mikko. Marjo kuvailee aviomiestään näin kauniisti:

- Mika on mulle sielunkumppani, paras ystävä ja rakastaja.

Johanna Iivanainen SuomiLOVEssa.
Johanna Iivanainen SuomiLOVEssa. Kuva: Ari Ojanperä johanna iivanainen

Voiko sitä kauniimmin enää sanoa? Heillä on myös yhteinen kappale, eräs Juice Leskisen klassikoista. Johanna Iivanainen ja LOVEband esittää kyseisestä biisistä version, joka Marjon ja Mikan tarinan tavoin sulattaa sydämen.

LOVEbandin toinen solisti Osmo Ikonen ottaa erään toisen klassikon haltuunsa. Ikosen, LOVEbandin ja Higher Ground –kuoron yhteisveto Suurlähettiläiden Pitääxunaina-hitistä on käsittämättömän kova veto!

Tommi Läntisestä uusi puoli

Klassikko-osastoa edustaa myös Tommi Läntinen. Hänestä nähdään vähän uudenlainenkin puoli haastatteluvideolla, jossa hän puhuu ystävyydestä hyvin henkilökohtaisesti. Video julkaistaan kotisivuillamme perjantaina.

Tommi Läntinen SuomiLOVEssa.
Tommi Läntinen SuomiLOVEssa. Kuva: Ari Ojanperä tommi läntinen

Niinikään perjantaina julkaistaan pitkä artikkeli jaksossa nähtävästä, sisarrakkaudesta sekä sinnikkyydestä kertovasta tarinasta. Jutussa kerrotaan vakavaan onnettomuuteen Annan tarina. Kertojana toimii Annan sisko Tiia, joka myös yllätti Annan SuomiLOVEssa kutsumalla Laura Närhen esittämään yhden hittibiiseistään. Arvaatkin varmaan, minkä!