Hyppää pääsisältöön

Villi kortti Jalkapallon Mestarien liigan pariksi Kakkosen tiistai-iltoihin

Villin kortin studioporukka ryhmäkuvassa
Villin kortin porukka vuonna 2016 Villin kortin studioporukka ryhmäkuvassa Kuva: Numi Nummelin villi kortti_2016

Syksyllä maanantaisin nähty viihdepaneelishow Villi Kortti vahvistaa 19.1. alkaen Kakkosen tiistai-iltaa, jonka ohjelmistossa jatkaa lisäksi Jalkapallon Mestarien liiga. Sen esityspäivinä Villi kortti toimii jalkapallolähetyksen lämmittelijänä ja on kestoltaan viisitoistaminuuttinen. Muulloin ohjelma on tuttuun tapaan noin 50-minuuttinen.

"Mestarien liiga ja Villi kortti on vahva urheiluviihdelupaus tiistain parhaalla ohjelmapaikalla koko kevään ajan", Kakkosen ohjelmapäällikkö Riku Saaranluoma iloitsee.

"Ratkaisun ansiosta myös Mestarien liigan pohjustusosio pitenee kymmenestä minuutista puoleen tuntiin. Meiltä on toivottu kattavampia alustuksia, ja tämän uudistuksen myötä sekin toteutuu."

Ohjelman puikoissa uudella kaudella jatkavat kapteenit Essi Hellén ja Tommy Lindgren ja juontajana Riku Riihilahti. Panelisteina nähdään ex-alppinisti Kalle Palander, juontaja Juuso Mäkilähde, ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti, kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen ja sekä täysin uutena jäsenenä näyttelijä ja koomikko Ville Myllyrinne.

Joka viikko kokoonpanon täydentää julkkisvieras, jota ei tosin ensimmäisessä osassa ole, vaan jakso keskittyy Myllyrinteen sisäänajoon. Ensimmäisenä varsinaisena vieraana nähdään näyttelijä Eero Ritala.

Vauhdikkaassa viihdeohjelmassa panelistit käyvät läpi urheilun merkittävimpiä tapahtumia, nostavat esiin omia huippuhetkiään ja joutuvat kokeilemaan kummallisia tehtäviä. Syksyllä nähtiin mm. kuinka Kalle Palander kohtasi vapaaotteluhäkissä Anton Kuivasen ja Aki Riihilahti haastoi tenniskentällä paistinpannulla pelaavan Jarkko Niemisen.

Villi kortti näkyy myös Yle Areenassa

Katso myös: Jalkapallon Mestarien liiga Yle Urheilun sivuilla

Kommentit

Yle TV2