Hyppää pääsisältöön

Aaron ja Julie

Aaron ja Julie
Aaronin (Callum Turner) ja Julien (Helen McCrory) ystävyys syvenee. Aaron ja Julie aaron ja julie

TV1 perjantaisin 15. - 29.1.2016 klo 22.00 - 22.50, uusinta lauantaisin klo 23.30
Yle Areenassa 7 päivää

Rakkaus on monimutkainen juttu. Palkitun käsikirjoittajan Tony Marchantin kolmiosainen minisarja (7) kertoo keski-ikäisestä Juliesta (Helen McCrory) ja 20 vuotta nuoremmasta Aaronista (Callum Turner).

Toinen on naimisissa ja kahden teini-ikäisen äiti, toinen itseään etsivä nuori mies.

Merkitsevät sanat

Aaron ei ole löytänyt paikkaansa elämässä, hän on työtön ja asuu yhä vanhempiensa luona kotona. Kaiken lisäksi oma veli vie hänen entisen tyttöystävänsä vihille. Hääjuhla vietetään hotellissa, jossa Julie työskentelee.

Itsesäälissä rypevä nuorukainen saa Julien näkemään punaista ja hän käskee miestä ryhdistäytymään. Julien sanat saavat Aaronin liikkeelle.

Maailma uusin silmin

Aaronista ja Juliesta tulee työkavereita, ja jokin Julien suoruudessa avaa Aaronin silmät näkemään maailman uudessa valossa.

Hiljalleen työtoveruus saa uusia sävyjä, toveruus syvenee ystävyydeksi. Kun se syvenee vielä entisestään, mitä se merkitsee näille kahdelle ihmiselle.

Leaving. Käsikirjoitus: Tony Marchant. Ohjaus: Gaby Dellal. Tuotanto: Red Production/ITV/BBC, Britannia, 2012.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.