Hyppää pääsisältöön

Aaron ja Julie

Aaron ja Julie
Aaronin (Callum Turner) ja Julien (Helen McCrory) ystävyys syvenee. Aaron ja Julie aaron ja julie

TV1 perjantaisin 15. - 29.1.2016 klo 22.00 - 22.50, uusinta lauantaisin klo 23.30
Yle Areenassa 7 päivää

Rakkaus on monimutkainen juttu. Palkitun käsikirjoittajan Tony Marchantin kolmiosainen minisarja (7) kertoo keski-ikäisestä Juliesta (Helen McCrory) ja 20 vuotta nuoremmasta Aaronista (Callum Turner).

Toinen on naimisissa ja kahden teini-ikäisen äiti, toinen itseään etsivä nuori mies.

Merkitsevät sanat

Aaron ei ole löytänyt paikkaansa elämässä, hän on työtön ja asuu yhä vanhempiensa luona kotona. Kaiken lisäksi oma veli vie hänen entisen tyttöystävänsä vihille. Hääjuhla vietetään hotellissa, jossa Julie työskentelee.

Itsesäälissä rypevä nuorukainen saa Julien näkemään punaista ja hän käskee miestä ryhdistäytymään. Julien sanat saavat Aaronin liikkeelle.

Maailma uusin silmin

Aaronista ja Juliesta tulee työkavereita, ja jokin Julien suoruudessa avaa Aaronin silmät näkemään maailman uudessa valossa.

Hiljalleen työtoveruus saa uusia sävyjä, toveruus syvenee ystävyydeksi. Kun se syvenee vielä entisestään, mitä se merkitsee näille kahdelle ihmiselle.

Leaving. Käsikirjoitus: Tony Marchant. Ohjaus: Gaby Dellal. Tuotanto: Red Production/ITV/BBC, Britannia, 2012.

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.