Hyppää pääsisältöön

Vuosi sitten ongelmissa rypenyt Nikke Ankara voitti vaikeudet: Nyt on tosi hyvä fiilis

Nikke Ankara lähtee tähän vuoteen aivan erilaisella asenteella kuin edelliseen. Räppäri uskoo unelmiinsa ja nousee innolla isoille areenoille.

Nikke Ankara

Nikke Ankaran En tiiä sun nimee -uutuussinkku sai ensisoittonsa YleX Aamussa tänään 7. tammikuuta. Kappaleessa vierailee parikymppinen tulokasartisti Ollie. Kaksikko tapasi toisensa huipputuottaja MGI:n studiolla.

- Kun kuulin ensimmäisen kerran Ollien laulua, niin luulin että hän olisi vanhempi. Ollien soundi on niin kypsä. Hän on tosi lupaava uusi artisti, Ankara kehuu fiittipariaan.

Ollie lauloi omat osuutensa studiossa ennen Ankaran räppejä.

- Henkka (MGI) soitti mulle sitä biisiä studiossa. Ajattelin välittömästi, että mun on pakko päästä tähän messiin. Kappale kertoo siitä, kun tapaa naisen, eikä tiedä siitä vielä juuri mitään, mutta halut ovat kovat. Meikällä on niin huono nimimuisti. Tämä tarina on tapahtunut monesti mulle, artisti nauraa.

Rankan vuoden jälkeen jättiareenoille

Vielä vuosi sitten Nikke Ankara oli heikossa hapessa. Hän oli päättänyt laittaa uransa jäähylle ja kärsi vakavista päihdeongelmista. Nyt räppärillä menee huomattavasti paremmin. Keikkakalenteri on täynnä ja uutta musiikkia syntyy kovalla tahdilla. Lisäksi Ankara lämppää Cheekin jättimäisellä Alpha Omega -jäähallikiertueella, joka alkaa perjantaina 8. tammikuuta.

- Viime vuosi oli kasvun paikka. Vuosi alkoi mahdollisimman huonolla tavalla, olin todella rikki ja sekaisin. Kun kotiuduin sairaalasta, en uskaltanut käydä edes kaupassa. Siitä muutamia kuukausia myöhemmin olin jo esiintymässä Summer Upissa tuhansille ihmisille, Ankara kertaa.

Tähän vuoteen Ankara on lähtenyt aivan toisella fiiliksellä.

- En olisi uskonut, että vuosi päättyy niin hyvin. Olin alkuvuodesta 2015 umpikujassa. Ajattelin, ettei elämästä tule mitään. Tämä on ihan eri homma nyt. On tosi hyvä fiilis.

Cheek on kehunut nuorta räppäriä vuolaasti. Hän muun muassa kommentoi, että Ankara on taitavin suomalaisräppäri kymmeneen vuoteen. Ankara on kehuista mielissään.

- Kyllä se oli aika kipeen hyvä fiilis, kun Cheek kysyi mukaan kiertueelle. Olen hämmentynyt, enkä tiedä vielä, mitä kaikkea tapahtuu.

Ankara aikoo tuoda lavalle ainakin muutaman fiittaajan, mutta muista juonistaan hän ei vielä juurikaan kerro.

- Koko lavarakenne tulee olemaan todella haippi. Ainakin toi uusi biisi tulee soimaan kiertueella.

En tiiä sun nimee -kappale tulee Spotifyhin keskiyöllä.

Lue myös:

Alpha Omega -jäähallikiertueen lämppäri selvillä – Cheek ylistää Nikke Ankaraa 

Kateissa ollut Nikke Ankara ilmoittautui poliisille

Nikke Ankara Facebook-sivullaan: Musiikkihommat ovat minun osaltani historiaa