Hyppää pääsisältöön

Mira Luodin soolomusiikissa soi Pariisin Kevät – uutuusvideon taas ohjasi Herra Ylppö

PMMP:stä tuttu Mira Luoti käynnisti soolouransa Pinnan alla -sinkulla, jonka hän teki Pariisin Keväästä tutun Arto Tuunelan kanssa. Kappaleen musiikkivideon puolestaan ohjasi hyvin avoimesti aina PMMP:tä fanittanut Herra Ylppö.

PMMP:n toinen keulakuva Paula Vesala käyttää artistinimenään vain sukunimeään. Mira Luoti puolestaan levyttää koko nimellään.

- Mennään omalla nimellä, niin eipähän tarvitse selitellä, laulaja kommentoi YleX Aamussa.

Luoti ei tiedä vielä levyn tarkkaa julkaisupäivää, mutta koko albumi on jo miksausta vaille valmis. Ensimmäinen _Pinnan alla -_single kuvaa hyvin pitkäsoiton linjaa, jossa kuuluu myös Pariisin Kevät.

- Tämän kappaleen avulla pääsee levyn tunnelmaan. Olen vanhanaikainen ja tein koko albumin kerralla.

Luoti on tottunut siihen, että häntä verrataan kollegaansa Paula Vesalaan. Laulaja kuitenkin muistuttaa, että muutkin PMMP-lahjakkuudet ovat ahkeroineet studiossa.

- Kaikilla meillä menee tosi hienosti. Joriltakin on tullut ällistyttävän hyvää musiikkia ja My First Bandiltä. Kun festarit alkaa, niin on aika selvää, että Paula kiilaa heti suurimmalle lavalle ja me muut vilkutellaan. Ai niin ne lavathan ovat melkein samankokoisia yleensä. Ei tästä nyt saadakaan kilpailuasetelmaa, Luoti juttelee.

Lue myös:

Mira Luodilta vahvistus soolouralle siirtymisestä – tuleva albumi tehty Arto Tuunelan kanssa

Paulan monet puolet – Tequila-Vesalalla on ainakin kymmenen ammattia