Hyppää pääsisältöön

Onko tipattomalla tylsää? Katso nämä

Yle Areenassa on paljon hyvää sisältöä, josta voi nauttia pakkaspäivän koti-iltana.

SuomiLOVEssa ovat tällä kertaa mukana Tommi Läntinen, Neljänsuora, Laura Närhi, Topi Saha, Pauli Hanhiniemi, Yön Polte, The Munsons sekä LOVEband solisteinaan Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen.

Black Cab Sessions -ohjelmassa Rosanne Cash pohtii, mitä New York hänelle merkitsee. Taksin kyydissä ovat myös John Legend ja legendaarinen The Roots.

Yle Livessä esiintyy upea Kylie Minogue. Kuuluisan australialaisen popdiivan megakonsertti kuvattiin Glasgow´n Hydro-areenalla. Luvassa on näyttävä show ja liuta hittejä 1980-luvulta nykypäivään.

Fanit voivat ikävissään muistella nyt jo lopettaneen Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen keikkaa YleXPop-klubilta Jyväskylän Lutakosta maaliskuulta 2012. Keikalla kuultiin esimerkiksi kappaleet Mustat hevoset ja Sata vuotta.

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.