Hyppää pääsisältöön

Tulevaisuuden toivot -voitto nosti Ninth Floorin Suomen klubikartalle

YleX:n DJ Orion esitteli viime vuoden alussa ohjelmassaan kahdeksan suomalaista DJ:tä, joille hän ennusti läpimurtoa vuoden 2015 aikana. Kuulijat saivat äänestää, kenen läpimurto on todennäköisin. Voiton vei Ninth Floor.

Ninth Floor

Tulevaisuuden toivot -voittaja Ninth Floor on edelleen haipeissa menestyksestään äänestyksessä. Viime vuosi toi voittajalle hurjan määrän klubikeikkoja ja festarivetoja suurissa tapahtumissa Waterlandista Weekendiin. Nyt DJ valmistautuu Alpeille-kiertueeseen, joka kerää Suomen kovimmat after ski -bailaajat ja mäenlaskijat viikoksi Ruotsin Åressa sijaitsevaan laskettelukohteeseen.

- Oli törkeen siistiä voittaa Tulevaisuuden toivot -äänestys. Se oli täydellinen juttu. Voitosta sai paljon virtaa tekemiseen. Kun tekee paljon töitä, niin on kiva saada tunnustusta ja varsinkin noin isoa, DJ kommentoi YleX:lle.

Ninth Floor pitää tulokastilannetta erittäin kovana myös tänä vuonna.

- Tosi hyvä meininki. Löytyy paljon hyviä tekijöitä. Radiossa soi koko ajan enemmän konemusiikkia suhteessa muuhun musiikkiin. On puhuttu siitä, milloin EDM-kupla puhkeaa, mutta ajattelen että se on tullut jäädäkseen.

Tulevaisuuden toivot -voittajan vuosi on ollut kiireinen. Sama meno jatkuu myös tänä vuonna.

- Voiton jälkeen on ollut yhtä hullunmyllyä ja festaridebyyttejä. Pääsin myös kiertämään paljon ympäri Suomea, elämäni paras vuosi tähän mennessä. Tästä vuodesta tulee ehkä jopa yhtä kova vuosi kuin viime vuodesta.

Kuuntele Ninth Floorin voitokas XmiX alta.

DJ Orionin vuoden 2016 Tulevaisuuden toivot käynnistyy YleX:ssä perjantaina 15. tammikuuta.

Lue myös:

Äänestystulos: Tältä suomalais-DJ:ltä odotetaan läpimurtoa eniten