Hyppää pääsisältöön

Volga 30 päivässä Teeman kaikkien aikojen katsotuin

Ville Haapasalo ja Volga 30 päivässä
Ville Haapasalo ja Volga 30 päivässä volga 30 päivässä

Teeman katsojaennätykset menivät uusiksi.

Volga 30 päivässä -sarjan ensimmäinen osa rikkoi Teeman katsojaennätykset. Ville Haapasalon uutta seikkailua seurasi yhteensä yli 850 000 katsojaa, kun yhteen lasketaan Teeman lähetykset keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina sekä Areenan katsojat. Loppiaisiltana Villeä katsoi 620 000 suomalaista, joka on Teeman kaikkien aikojen suurin katsojamäärä.

Villen kuudennessa idänmatkailusarjassa kuljetaan viikinkien teillä mahtavaa Volgaa pitkin ja koetaan sellaista todellista Venäjää, joka ei Moskovassa ja Pietarissa näy. Sarja jatkuu Teemalla keskiviikkoisin klo 21, ja jaksot lähetetään myös perjantaisin klo 20 ja lauantaisin noin klo 17. Sarjan kaikki jaksot ovat jo nyt katsottavina Yle Areenassa.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa