Hyppää pääsisältöön

UMK16-kilpailijat julkistettiin - palaa tapahtumien keskipisteeseen!

UMK16-kilpailijat paljastettiin 12.1. Suorassa streamissa kilpailijoita ja biisejä ruotivat Rakel Liekki ja Mikko Silvennoinen. Rakel toimii myös Yle TV2:lla helmikuun UMK-lähetysten jälkimodulaattorina, puimassa karsintoja ja finaalia tuoreeltaan. Mikko on Rakelin vakiovieras.

Katso tallenne uudelleen sekä fiiliskuvat tapahtumien keskipisteestä!

UMK-voittajan titteliä ja euroviisuedustajan titteliä tavoittelee 18 kilpailijaa: Saara Aalto, Mikko Herranen, Stella Christine, Eini, ClemSO, Pää-Äijät, Attention 2, Cristal Snow, Annica Milán & Kimmo Blom, Rafaela Truda, Ylona, Mikael Saari, Lieminen, Tuuli Okkonen, Gušani Brothers, Barbe-Q-Barbies, Pietarin Spektaakkeli ja Sandhja.

UMK-lähetykset alkavat Yle TV2:lla 30.1. Esikatselumaratonilla. Ensimmäinen karsinta käydään 6.2. toinen 13.2., kolmas 20.2. ja finaali on 27.2.

Uusimmat sisällöt - UMK 2016