Hyppää pääsisältöön

Elämä pelissä – ja rakkaus

Elämä pelissä, yle tv1
Suhteensa laittavat likoon Toni ja Heidi Nieminen (oik.), Lena Meriläinen ja Olli Tola, Ninja Sarasalo ja Yoshiki Tamura sekä Wilma Schlizewski ja Olli Väätäinen. Elämä pelissä, yle tv1 elämä pelissä

TV1 maanantaista perjantaihin 29.8. - 8.9.2016 klo 18.30, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 9.30.
Yle Areenassa 40 päivää

Suomalaisten elämänlaatua parantanut Elämä pelissä -ohjelma keskittyy neljännellä tuotantokaudella rakkauteen.

Neljä tunnettua suomalaista ja heidän puolisonsa laittavat itsensä ja suhteensa likoon.

Mukana ohjelmassa ovat näyttelijä Lena Meriläinen ja miehensä, tv-konkari Olli Tola, mäkihypyn olympiavoittaja, nykyisin ravivalmentaja Toni Nieminen sekä puolisonsa Heidi Nieminen, huippumalli Ninja Sarasalo ja miehensä, muusikko Yoshiki Tamura sekä tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski ja puolisonsa, kuntovalmentaja Olli Väätäinen.

Ohjelman parisuhdevalmentajana toimii psykologi Tony Dunderfelt. Sarjan juontaa Jenni Pääskysaari.

Haluatko mukaan valmennukseen?

Elämä pelissä -testin avulla voit arvioida oman parisuhteesi tilaa.

Saat vastauksiisi perustuvan parisuhteen rakkausarvion, joka mittaa muun muassa myönteisten tunteiden jakamista, myötäiloa, seksiä ja läheisyyttä, sopuisuutta sekä puolison myönteistä huomioimista.

Testin tehtyäsi voit osallistua myös sähköpostivalmennukseen.

Elämä pelissä on taistellut paremman elämän puolesta jo vuodesta 2007. Ensimmäisellä kaudella suomalaisia kannustettiin pidentämään elinikäänsä, toisella kohentamaan onnellisuuttaan ja kolmannella sietämään paremmin arkisia vastoinkäymisiä.

Lisää sarjasta:
Elämä pelissä

Elämä pelissä -pariskunnat

Leena Meriläinen ja Olli Tola

Näyttelijä Lena Meriläinen ja hänen miehensä tv-konkari Olli Tola etsivät suhteeseensa kadonnutta kipinää. Kahden hyvin erilaisen ihmisen tarinaan liittyy kipeitäkin hetkiä.

Toni ja Heidi Nieminen

Olympiavoittaja Toni Nieminen muutti Heidinsä kanssa yhteen muutama kuukausi ensi tapaamisen jälkeen. Ennen Elämä pelissä -valmennuksen alkamista nuoripari on jo löytänyt kipupisteensä.

Ninja Sarasalo ja Yoshiki Tamura

Muusikko Yoshiki Tamura on saanut rinnalleen unelmiensa naisen, huippumalli Ninja Sarasalon. Mutta uskaltaako haaveiden prinsessalle sanoa vastaan?

Wilma Schlizewski ja Olli Väätäinen

Tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski ja hänen yrittäjäpuolisonsa Olli Väätäinen menivät naimisiin salamavauhtia, mutta eivät muuttaneet yhteen. Valmennuksen alkaessa he asuvat edelleen eri osoitteissa, vaikka avioliittoa on jo vuosia takana. Mistä kenkä puristaa?

Ohjelma on ensimmäisen kerran esitetty Yle TV1:ssä alkuvuodesta 2016.

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.