Hyppää pääsisältöön

Elämä pelissä – ja rakkaus

Elämä pelissä, yle tv1
Suhteensa laittavat likoon Toni ja Heidi Nieminen (oik.), Lena Meriläinen ja Olli Tola, Ninja Sarasalo ja Yoshiki Tamura sekä Wilma Schlizewski ja Olli Väätäinen. Elämä pelissä, yle tv1 elämä pelissä

TV1 maanantaista perjantaihin 29.8. - 8.9.2016 klo 18.30, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 9.30.
Yle Areenassa 40 päivää

Suomalaisten elämänlaatua parantanut Elämä pelissä -ohjelma keskittyy neljännellä tuotantokaudella rakkauteen.

Neljä tunnettua suomalaista ja heidän puolisonsa laittavat itsensä ja suhteensa likoon.

Mukana ohjelmassa ovat näyttelijä Lena Meriläinen ja miehensä, tv-konkari Olli Tola, mäkihypyn olympiavoittaja, nykyisin ravivalmentaja Toni Nieminen sekä puolisonsa Heidi Nieminen, huippumalli Ninja Sarasalo ja miehensä, muusikko Yoshiki Tamura sekä tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski ja puolisonsa, kuntovalmentaja Olli Väätäinen.

Ohjelman parisuhdevalmentajana toimii psykologi Tony Dunderfelt. Sarjan juontaa Jenni Pääskysaari.

Haluatko mukaan valmennukseen?

Elämä pelissä -testin avulla voit arvioida oman parisuhteesi tilaa.

Saat vastauksiisi perustuvan parisuhteen rakkausarvion, joka mittaa muun muassa myönteisten tunteiden jakamista, myötäiloa, seksiä ja läheisyyttä, sopuisuutta sekä puolison myönteistä huomioimista.

Testin tehtyäsi voit osallistua myös sähköpostivalmennukseen.

Elämä pelissä on taistellut paremman elämän puolesta jo vuodesta 2007. Ensimmäisellä kaudella suomalaisia kannustettiin pidentämään elinikäänsä, toisella kohentamaan onnellisuuttaan ja kolmannella sietämään paremmin arkisia vastoinkäymisiä.

Lisää sarjasta:
Elämä pelissä

Elämä pelissä -pariskunnat

Leena Meriläinen ja Olli Tola

Näyttelijä Lena Meriläinen ja hänen miehensä tv-konkari Olli Tola etsivät suhteeseensa kadonnutta kipinää. Kahden hyvin erilaisen ihmisen tarinaan liittyy kipeitäkin hetkiä.

Toni ja Heidi Nieminen

Olympiavoittaja Toni Nieminen muutti Heidinsä kanssa yhteen muutama kuukausi ensi tapaamisen jälkeen. Ennen Elämä pelissä -valmennuksen alkamista nuoripari on jo löytänyt kipupisteensä.

Ninja Sarasalo ja Yoshiki Tamura

Muusikko Yoshiki Tamura on saanut rinnalleen unelmiensa naisen, huippumalli Ninja Sarasalon. Mutta uskaltaako haaveiden prinsessalle sanoa vastaan?

Wilma Schlizewski ja Olli Väätäinen

Tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski ja hänen yrittäjäpuolisonsa Olli Väätäinen menivät naimisiin salamavauhtia, mutta eivät muuttaneet yhteen. Valmennuksen alkaessa he asuvat edelleen eri osoitteissa, vaikka avioliittoa on jo vuosia takana. Mistä kenkä puristaa?

Ohjelma on ensimmäisen kerran esitetty Yle TV1:ssä alkuvuodesta 2016.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.