Hyppää pääsisältöön

Elämä pelissä -jaksot

Elämä pelissä
Elämä pelissä elämä pelissä

Ohjelman päähenkilöt ovat näyttelijä Lena Meriläinen ja miehensä tv-konkari Olli Tola, olympiavoittaja Toni Nieminen ja puolisonsa terveydenhoitaja Heidi Nieminen, huippumallina tunnettu Ninja Sarasalo ja hänen muusikkomiehensä Yoshiki Tamura sekä tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski ja hänen yrittäjäpuolisonsa Olli Väätäinen.

Pariskunnat aloittavat suhteidensa solmukohtien avaamisen Jenni Pääskysaaren juontamassa avausjaksossa. Seuraavassa viidessä jaksossa parit opettelevat rakkauden taitoja psykologi Tony Dunderfeltin vetämällä tunteikkaalla ja tapahtumarikkaalla parisuhdeleirillä Viron Saarenmaalla. Sarjan päätösjaksossa selvitetään, onko pariskuntien rakkaus vahvistunut.

Lena ja Olli
Lena ja Olli elämä pelissä

Ensiesitykset Yle TV1:llä

Sunnuntaina 31.1. klo 19:30
1/7. Neljä tunnettua suomalaista puolisoineen paljastavat suhteensa puutteet ja saavat arvion rakkaudestaan. Parisuhdeleirille lähdössä Lena Meriläinen, Toni Nieminen, Ninja Sarasalo ja Wilma Schlizewski kumppaniensa kanssa. Juontajana Jenni Pääskysaari.

Tiistaina 2.2. klo 20:00
2/7. Wilman ja Ollin kolmiodraama nousee pintaan parisuhdeleirin avauspäivänä. Tony opettaa pareja käsittelemään ristiriitoja, mutta Ninjan melonta Yoshikin kanssa ei suju kuin Strömsössä.

Tiistaina 9.2. klo 20:00
3/7. Wilman ja Ollin konflikti kärjistyy ja ajaa parisuhdeleirin järkytyksen tilaan. Tony opettaa valmennettavia tuntemaan paremmin puolisonsa. Heidi yllättyy Tonin pinnan alle kätkeytyvistä tunteista.

Tiistaina 16.2. klo 20:00
4/7. Lena ja Olli puhuvat suunsa puhtaaksi Tonyn harjoituksessa, jossa pitää vuorotellen kuunnella hiljaa omaa kumppaniaan. Lena saa sosiaalisen miehensä oivaltamaan, miksi juhlien emännöinti on hänelle niin raastavaa.

Tiistaina 23.2. klo 20:00
5/7. Tehtävänä hotti valokuva omasta kumppanista. Alkuhämmennyksestä toivuttuaan valmennettavat tarttuvat rohkeasti parisuhdeleirin intohimopäivän haasteeseen. Ninja ja Yoshiki tutkivat rakkauden pisteitä.

Tiistaina 1.3. klo 20:00
6/7. Toni tekee Heidille ehdotuksen, joka saattaa tämän hyperventiloinnin partaalle. Parisuhdeleirin viimeisen päivän teema on kiitollisuus puolisoa kohtaan. Onnen ja liikutuksen kyyneleet virtaavat.

Sunnuntaina 5.3. klo 19:30
7/7. Miten parisuhdeleiriläiset ovat soveltaneet Tonyn oppeja arjessaan? Päätösjaksossa he saavat uudet rakkausarviot ja kokevat suuren yllätyksen. Juontajana Jenni Pääskysaari.

 • Studio täyttyi rakkaudesta

  Yhteenveto sarjan viimeisestä jaksosta

  Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selvitettiin, miten pariskunnat ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen parisuhdevalmennuksen opetuksia arjessaan. Päätösjakso uusitaan Yle TV1:llä perjantaina 11.3. klo 23.00 ja sunnuntaina 13.3. klo 10.00.

 • Uudet rakkausarviot julkistetaan

  Parit saavat uudet rakkausarviot sarjan viimeisessä jaksossa

  Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selviää, onko Tony Dunderfeltin valmentamien pariskuntien rakkaus vahvistunut. Lena ja Olli, Toni ja Heidi sekä Ninja ja Yoshiki kertovat, miten he ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen valmennusleirin opetuksia arjessaan. Sarjan päätösjakso esitetään sunnuntaina 6.3. klo 19.30.

 • Kyyneleet virtasivat parisuhdeleirillä

  Tiivistelmä kuudennen jakson tapahtumista

  Onnen ja liikutuksen kyynelet valtaavat parisuhdeleirin, kun Tony pisti Elämä pelissä –ohjelman viime jaksossa kunkin valmennettavan kirjoittamaan ja pitämään puolisolleen kiitospuheen. Kuudes jakso uusitaan sunnuntaina 6.3. klo 14:30 ja maanantaina 7.3. klo 9:30.

 • Tonyn tv-harjoite: Kiitospuhe puolisolle

  Ohjeet kiitollisuus-harjoitteen tekemiseen

  Tunnetko, että puolisosi ei arvosta sinua niin paljon kuin pitäisi? Entä oletko itse ilmaissut hänelle kiitollisuutta niin usein kuin hän olisi ansainnut? Psykologi Tony Dunderfelt antaa ohjeet, kuinka kumppanit voivat kirjoittaa ja pitää toisilleen rakkautta syventävän kiitospuheen. Elämä pelissä -parit tekivät saman harjoitteen sarjan kuudennessa jaksossa.