Hyppää pääsisältöön

Elämä pelissä: Wilma Schlizewski ja Olli Väätäinen

Wilma ja Olli
Wilma ja Olli elämä pelissä

Tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski, 57, nousi julkisuuteen Hantta Krausena, 1980-luvun kohutuimpana tv-esiintyjänä. Hänen puolisonsa, kuntovalmentaja Olli Väätäinen, 50, on aiemmin toiminut johtotehtävissä isoissa yrityksissä.

Wilma ja Olli tutustuivat nelisen vuotta sitten, kun Wilma tarvitsi liikuntavalmentajaa. He menivät naimisiin jo muutamaa kuukautta myöhemmin. Kummallakin on entisistä liitoista kaksi lasta.

Ennen valmennuksen alkamista pariskunnan liitto oli vaikeuksissa. Boheemi Wilma ja pikkutarkka Olli asuivat erillään eikä yhteenmuutto houkuttanut vakavien käsittelemättömien ongelmien vuoksi.

 • Studio täyttyi rakkaudesta

  Yhteenveto sarjan viimeisestä jaksosta

  Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selvitettiin, miten pariskunnat ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen parisuhdevalmennuksen opetuksia arjessaan. Päätösjakso uusitaan Yle TV1:llä perjantaina 11.3. klo 23.00 ja sunnuntaina 13.3. klo 10.00.

 • Uudet rakkausarviot julkistetaan

  Parit saavat uudet rakkausarviot sarjan viimeisessä jaksossa

  Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selviää, onko Tony Dunderfeltin valmentamien pariskuntien rakkaus vahvistunut. Lena ja Olli, Toni ja Heidi sekä Ninja ja Yoshiki kertovat, miten he ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen valmennusleirin opetuksia arjessaan. Sarjan päätösjakso esitetään sunnuntaina 6.3. klo 19.30.

 • Kyyneleet virtasivat parisuhdeleirillä

  Tiivistelmä kuudennen jakson tapahtumista

  Onnen ja liikutuksen kyynelet valtaavat parisuhdeleirin, kun Tony pisti Elämä pelissä –ohjelman viime jaksossa kunkin valmennettavan kirjoittamaan ja pitämään puolisolleen kiitospuheen. Kuudes jakso uusitaan sunnuntaina 6.3. klo 14:30 ja maanantaina 7.3. klo 9:30.

 • Tonyn tv-harjoite: Kiitospuhe puolisolle

  Ohjeet kiitollisuus-harjoitteen tekemiseen

  Tunnetko, että puolisosi ei arvosta sinua niin paljon kuin pitäisi? Entä oletko itse ilmaissut hänelle kiitollisuutta niin usein kuin hän olisi ansainnut? Psykologi Tony Dunderfelt antaa ohjeet, kuinka kumppanit voivat kirjoittaa ja pitää toisilleen rakkautta syventävän kiitospuheen. Elämä pelissä -parit tekivät saman harjoitteen sarjan kuudennessa jaksossa.