Hyppää pääsisältöön

Yle Teema näyttää Oscar-gaalan myös tänä vuonna

Oscar-patsas.
Oscar-patsas. Kuva: Disney Media/Yle oscar-gaala

Teema esittää Oscar-gaalan 2016 suorana lähetyksenä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 28.-29.2. Suomeksi tekstitetty gaalalähetys punaisine mattoineen uusitaan maanantaina 29.2. klo 19.00 alkaen. Viime vuoden tapaan Teema näyttää myös gaalaa edeltävän lähetyksen punaiselta matolta.

Suora lähetys 28.2. ja 29.2. välisenä yönä Hollywoodista on katsottavissa sopimusteknisistä syistä vain televisiosta, ei Yle Areenan kautta.

Kello 2.00 alkaa lähetys punaiselta matolta. Tähtien saapumista Oscar-gaalaan ja punaisen maton pukuloistoa kommentoivat elokuvakriitikko Anna Möttölä ja näyttelijä-ohjaaja-muusikko Mari Rantasila.

Kello 3.30 alkaa suora lähetys Oscar-gaalasta. Juontajana toimii näyttelijä-koomikko Chris Rock. Lähetystä suomeksi kommentoivat toimittaja J.P. Pulkkinen ja Anna Möttölä.

Suoriin lähetyksiin on saatavissa tänä vuonna myös ruotsinkielinen selostus, josta vastaavat Nicklas Alden ja Silja Sahlgren-Fodstadt.

Teema kutsuu myös tänä vuonna kaikki Suomen Oscar-fanit seuraamaan suoraa lähetystä televisiosta ja kannustaa yökyöpeleitä jakamaan jälleen tunnelmia omasta gaalakatsomosta Twitterissä, Facebookissa ja Instragramissa tunnisteella #Oscarit.

Katso Oscar-gaala 2016 Yle Areenassa:

Katso Punainen matto 2016 Yle Areenassa:

Oscar-gaala Teemalla

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa