Hyppää pääsisältöön

Outi Mäenpää: “Erilainen hahmo, mitä mä oon koskaan ennen tehnyt”

Palkittu ja kiitetty huippuammattilainen, näyttelijä Outi Mäenpää on Tutkijanainen, jonka tiukan katseen edessä punnitaan Vihreiden Valojen veri. Oman tilansa ottava ja suurten eleiden rikostutkija aikoo selvittää, mitä on tapahtunut ja kuka puhuu totta. Mäenpää kehuu sekä Väärien bileiden nuoria näyttelijöitä että itse sarjaa, jossa näkee “jotakin tanskalaista”.

Vihreät Valot vangitaan epäiltyinä vakavista rikoksista. Kuulusteluissa Tutkijanainen alkaa keriä auki valheiden verkkoa, johon nuoret ovat kietoutuneet kuluneen viikon aikana. Hän aikoo saada totuuden irti!

Kohtalokas lumipalloefekti saa alkunsa kun yhtyeen johtohahmo Aapo, hänen tyttöystävänsä Cicca ja laulusolisti Jani ovat kokoontuneet kuuntelemaan Kööpenhaminasta palanneen Emmin tekemää uutta demoa. Liian raju biisi ei miellytä muita, sillä hyväksi havaittu nykyinen tyyli on juuri tuottamassa tulosta.

Mäenpää on improvisaatioteatteri Stella Polariksen perustajajäsen ja palkittu useasti suomalaisilla elokuva- ja televisiopalkinnoilla. Hän on voittanut Jussi-palkinnon parhaasta naispääroolista elokuvista Musta jää, Kukkia ja sidontaa ja Lomalla,  sekä parhaan sivuosanäyttelijän Jussin elokuvasta Helmiä ja sikoja. 

Mäenpää työskentelee aktiivisesti myös improvisaatio- ja vuorovaikutuskouluttajana.

#väärätbileet

 • Vihreät Valot feat. Teflon Brothers - Väärät bileet

  Teflon Brothers aiheuttaa hämmennystä Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers aiheuttaa totutusti hämmennystä, mutta tällä kertaa Väärät bileet -sarjassa! Teflonien ja Vihreiden Valojen rohkean yhteisbiisin musavideo kurkkaa sarjan tiivistunnelmaiseen maailmaan. Mutta miksi Teflonit ovat Väärissä bileissä?

 • Teflon Brothers: “Me oltiin vähän et moi”

  Teflon Brothers räppää Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers on Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama rap-ryhmä, joka Kuulan sanoin on "kuin bakteeri, joka etenee, kunnes se tapetaan". Tefloneille sopii se, että aiheutetaan pahennusta ja hämmennystä. Onnistuuko se Väärissä bileissä?

 • Jarmo Mäkinen: “He ovat tämmöinen Dynamic Duo”

  Jarmo Mäkinen tuo Vääriin bileisiin karheaa karismaa.

  Tutkijapoliisina näyttelijä Jarmo Mäkinen ei kalpene Tutkijanaisen rinnalla. Suomen kansainvälisiin tähtiin lukeutuva Mäkinen kuvaa Vääriä bileitä rikossarjaksi, jossa on monia ulottuvuuksia.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Väärät bileet

 • Vihreät Valot - Väärät bileet

  Vihreät Valot – Väärät bileet Yle Areenassa 29.1. alkaen!

  Heidän ei olisi koskaan pitänyt mennä niihin bileisiin. Popyhtye Vihreät Valot vangitaan epäiltyinä vakavista rikoksista. 9-osainen nuorten rikosdraama Vihreät Valot – Väärät bileet Yle TV2:ssa maanantaista keskiviikkoon 1.2. alkaen. Kaikki jaksot katalogina Yle Areenassa jo 29.1. alkaen!

 • Vihreät Valot feat. Teflon Brothers - Väärät bileet

  Teflon Brothers aiheuttaa hämmennystä Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers aiheuttaa totutusti hämmennystä, mutta tällä kertaa Väärät bileet -sarjassa! Teflonien ja Vihreiden Valojen rohkean yhteisbiisin musavideo kurkkaa sarjan tiivistunnelmaiseen maailmaan. Mutta miksi Teflonit ovat Väärissä bileissä?