Hyppää pääsisältöön

Suvi Hurme: “Sanotaanko, että ei ihan pienten lasten juttu!”

Suvi Hurme tulkitsee uskottavasti kirpakkaa ja päättäväistä Emmi Lukkaria, Vihreiden Valojen toista laulusolistia. Ulkomailta palannut Emmi on löytänyt entistäkin vahvemman oman linjan ja tyylin, ja sitä varsinkin Aapon on vaikea sietää. Soolot ovat Emmin heiniä myös estradien ulkopuolella, piileekö siinä nuoren naisen ja koko bändin tuhon siemen?

Heidän ei olisi koskaan pitänyt mennä niihin bileisiin. Popyhtye Vihreät Valot vangitaan epäiltyinä vakavista rikoksista. Kuulustelujen myötä tutkijoille alkaa paljastua valheiden verkko, johon nuoret ovat kietoutuneet kuluneen viikon aikana.

Keneenkään ei voi enää luottaa.

Kohtalokas lumipalloefekti saa alkunsa kun yhtyeen johtohahmo Aapo, hänen tyttöystävänsä Cicca ja laulusolisti Jani ovat kokoontuneet kuuntelemaan Kööpenhaminasta palanneen Emmin tekemää uutta demoa. Liian raju biisi ei miellytä muita, sillä hyväksi havaittu nykyinen tyyli on juuri tuottamassa tulosta.

#väärätbileet

 • Vihreät Valot feat. Teflon Brothers - Väärät bileet

  Teflon Brothers aiheuttaa hämmennystä Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers aiheuttaa totutusti hämmennystä, mutta tällä kertaa Väärät bileet -sarjassa! Teflonien ja Vihreiden Valojen rohkean yhteisbiisin musavideo kurkkaa sarjan tiivistunnelmaiseen maailmaan. Mutta miksi Teflonit ovat Väärissä bileissä?

 • Teflon Brothers: “Me oltiin vähän et moi”

  Teflon Brothers räppää Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers on Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama rap-ryhmä, joka Kuulan sanoin on "kuin bakteeri, joka etenee, kunnes se tapetaan". Tefloneille sopii se, että aiheutetaan pahennusta ja hämmennystä. Onnistuuko se Väärissä bileissä?

 • Jarmo Mäkinen: “He ovat tämmöinen Dynamic Duo”

  Jarmo Mäkinen tuo Vääriin bileisiin karheaa karismaa.

  Tutkijapoliisina näyttelijä Jarmo Mäkinen ei kalpene Tutkijanaisen rinnalla. Suomen kansainvälisiin tähtiin lukeutuva Mäkinen kuvaa Vääriä bileitä rikossarjaksi, jossa on monia ulottuvuuksia.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Väärät bileet

 • Vihreät Valot - Väärät bileet

  Vihreät Valot – Väärät bileet Yle Areenassa 29.1. alkaen!

  Heidän ei olisi koskaan pitänyt mennä niihin bileisiin. Popyhtye Vihreät Valot vangitaan epäiltyinä vakavista rikoksista. 9-osainen nuorten rikosdraama Vihreät Valot – Väärät bileet Yle TV2:ssa maanantaista keskiviikkoon 1.2. alkaen. Kaikki jaksot katalogina Yle Areenassa jo 29.1. alkaen!

 • Vihreät Valot feat. Teflon Brothers - Väärät bileet

  Teflon Brothers aiheuttaa hämmennystä Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers aiheuttaa totutusti hämmennystä, mutta tällä kertaa Väärät bileet -sarjassa! Teflonien ja Vihreiden Valojen rohkean yhteisbiisin musavideo kurkkaa sarjan tiivistunnelmaiseen maailmaan. Mutta miksi Teflonit ovat Väärissä bileissä?