Hyppää pääsisältöön

Tässä ovat Provinssin uudet kiinnitykset – ohjelmisto täydentyy laulaja-lauluntekijöillä

Provinssi jatkaa viime kesänä hyväksi havaittuja singer-songwriter -buukkauksiaan. Kaikki nyt julkistettavat ulkomaiset artistit nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa.

Damien Rice // Kuva: Promokuva

Lukemattomien loppuunmyytyjen konserttien ja festivaalien päälavoilla nähtyjen esiintymisten jatkoksi Damien Rice saapuu 15 vuotta jatkuneen yrittämisen seurauksena Suomeen.

Ed Sheeranin suojatti ja hänen pyörittämänsä Gingerbread Man Recordsin ensimmäinen kiinnitys Jamie Lawson nousi suuren yleisön tietoisuuteen viime vuoden lopulla, jolloin artistin nimetön pitkäsoitto nousi suoraan Iso-Britannian albumilistan ykköseksi. Passengerin ja Ed Sheeranin kaltaisiin artisteihin rinnastettu Jamie Lawson oli marraskuussa tulossa Tavastialle, mutta tuolloin keikka peruuntui viime hetkillä suuren tv-esiintymisen vuoksi.

Norjalainen Aurora on yksi Pohjoismaiden kuumimpia tulokkaita. Jo ensimmäisillä singleillään kymmeniä miljoonia Spotify- ja YouTube-kuunteluita kerännyt superlahjakkuus julkaisee maaliskuussa kauan odotetun debyyttialbuminsa. Auroraa on verrattu erityisesti Ellie Gouldingiin ja Tove Lohon.

Lisäksi Provinssissa nähdään kovat kotimaiset Chisu, Olavi Uusivirta, Sanni ja uusimpana kiinnityksenä Ellinoora.

Provinssin kaikki lipputyypit ovat myynnissä. Festivaali juhlitaan Seinäjoella 30.6.-2.7.2016.

Lue myös:

Tässä ovat Provinssin uudet kotimaiset kiinnitykset

Nightwishllä kaksi Suomen-keikkaa ensi vuonna

Provinssi julkaisi lisää kiinnityksiä: Biffy Clyro, Bring Me The Horizon ja Vesala Seinäjoelle