Hyppää pääsisältöön

Valtteri Lehtinen: “Älkää säikähtäkö”

Valtteri Lehtinen varoittaa fanejaan, sillä suloinen ja kiltti Jani Hellemaa väläyttää itsestään totista ja rajumpaa puolta Väärissä bileissä. Kaikki käy -tyyli on mennyttä, sillä tämä nuori komistus tietää, mitä tahtoo ja missä kulkee raja. Vihreiden Valojen solisti on vaihtanut villakangashousut tummiin farkkuihin ja luopuu kauluspaidastaan - mutta pukeeko hän mitään sen tilalle? Tässä miehessä on pehmeää enää ihana ääni!

Heidän ei olisi koskaan pitänyt mennä niihin bileisiin. Vihreät valot vangitaan epäiltyinä vakavista rikoksista. Kuulustelujen myötä tutkijoille alkaa paljastua valheiden verkko, johon nuoret ovat kietoutuneet kuluneen viikon aikana.

Keneenkään ei voi enää luottaa.

Kohtalokas lumipalloefekti saa alkunsa kun yhtyeen johtohahmo Aapo, hänen tyttöystävänsä Cicca ja laulusolisti Jani ovat kokoontuneet kuuntelemaan Kööpenhaminasta palanneen Emmin tekemää uutta demoa. Liian raju biisi ei miellytä muita, sillä hyväksi havaittu nykyinen tyyli on juuri tuottamassa tulosta.

#väärätbileet

 • Vihreät Valot feat. Teflon Brothers - Väärät bileet

  Teflon Brothers aiheuttaa hämmennystä Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers aiheuttaa totutusti hämmennystä, mutta tällä kertaa Väärät bileet -sarjassa! Teflonien ja Vihreiden Valojen rohkean yhteisbiisin musavideo kurkkaa sarjan tiivistunnelmaiseen maailmaan. Mutta miksi Teflonit ovat Väärissä bileissä?

 • Teflon Brothers: “Me oltiin vähän et moi”

  Teflon Brothers räppää Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers on Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama rap-ryhmä, joka Kuulan sanoin on "kuin bakteeri, joka etenee, kunnes se tapetaan". Tefloneille sopii se, että aiheutetaan pahennusta ja hämmennystä. Onnistuuko se Väärissä bileissä?

 • Jarmo Mäkinen: “He ovat tämmöinen Dynamic Duo”

  Jarmo Mäkinen tuo Vääriin bileisiin karheaa karismaa.

  Tutkijapoliisina näyttelijä Jarmo Mäkinen ei kalpene Tutkijanaisen rinnalla. Suomen kansainvälisiin tähtiin lukeutuva Mäkinen kuvaa Vääriä bileitä rikossarjaksi, jossa on monia ulottuvuuksia.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Väärät bileet

 • Vihreät Valot - Väärät bileet

  Vihreät Valot – Väärät bileet Yle Areenassa 29.1. alkaen!

  Heidän ei olisi koskaan pitänyt mennä niihin bileisiin. Popyhtye Vihreät Valot vangitaan epäiltyinä vakavista rikoksista. 9-osainen nuorten rikosdraama Vihreät Valot – Väärät bileet Yle TV2:ssa maanantaista keskiviikkoon 1.2. alkaen. Kaikki jaksot katalogina Yle Areenassa jo 29.1. alkaen!

 • Vihreät Valot feat. Teflon Brothers - Väärät bileet

  Teflon Brothers aiheuttaa hämmennystä Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers aiheuttaa totutusti hämmennystä, mutta tällä kertaa Väärät bileet -sarjassa! Teflonien ja Vihreiden Valojen rohkean yhteisbiisin musavideo kurkkaa sarjan tiivistunnelmaiseen maailmaan. Mutta miksi Teflonit ovat Väärissä bileissä?