Hyppää pääsisältöön

Vihreät Valot - Väärät bileet

Vihreät Valot - Väärät bileet
Vihreät Valot - Väärät bileet Kuva: Yle väärät bileet

Heidän ei olisi koskaan pitänyt mennä niihin bileisiin. Popyhtye Vihreät Valot vangitaan epäiltyinä vakavista rikoksista. 9-osainen nuorten rikosdraama Vihreät Valot – Väärät bileet Yle TV2:ssa maanantaista keskiviikkoon 1.2. alkaen!

Kohtalokas lumipalloefekti saa alkunsa, kun Vihreiden Valojen johtohahmo Aapo (Kalle Ruusukallio), hänen tyttöystävänsä Cicca (Siiri Partanen) sekä solistit Jani (Valtteri Lehtinen) ja Emmi (Suvi Hurme) lähtevät suurin toivein levy-yhtiöön, mutta heille tarjotaankin riistosopimusta. Bändin tulevaisuus näyttää huonolta, kunnes Aapo saa vihiä mystisestä huipputuottajasta, O-RIG:stä (Heidi Lindén) ja tämän piilopirtistä Virojärvellä.

Nuoret onnistuvat löytämään tuottajan miljoonatalon, jossa on käynnissä seksikkäät megabileet, joihin he menevät kuokkimaan. Bileistä alkava tapahtumasarja johtaa yhtyeen jäsenet päivä päivältä syvempään suohon ja pian on pelissä toisten vapaus – ja toisten henki.

Poliisikuulusteluissa tutkijoille (Outi Mäenpää ja Jarmo Mäkinen) alkaa paljastua valheiden verkko, johon nuoret ovat kietoutuneet. Keneenkään ei voi enää luottaa. Sarja etenee kahdessa aikatasossa: nykyhetken kuulusteluissa sekä bändin kertomuksena menneen viikon tapahtumista.

Vihreät Valot - Väärät bileet on Uusi Päivä -tv-sarjan spin-off, jonka seuraamiseen ei vaadita tietämystä emosarjasta. Itsenäisen 9-osaisen kokonaisuuden pääosissa nähdään UP:stä tuttu yhtye: Vihreät Valot. Sarjan tyylilaji on nuorten rikosdraama, ja sen myötä maailma, jossa Vihreät Valot nyt toimivat on raadollisempi ja ristiriitaisempi. Yhtyeen jäsenet ovat uusien ongelmien edessä. Sarjan keskiössä on yhtyeen johtohahmon, Aapon, suuri halu menestyä musiikkibisneksessä – mutta mitä tehdä silloin kun menestyksen tiellä on ystävyys ja luottamus?

Vihreät Valot - Väärät bileet ma–ke 1.2. alkaen klo 20. Kaikki jaksot katalogina Yle Areenassa jo 29.1. alkaen!
#väärätbileet

Sarjan on tuottanut Ylen kanssa yhteistyössä Aito Media.

Kommentit
 • Vihreät Valot feat. Teflon Brothers - Väärät bileet

  Teflon Brothers aiheuttaa hämmennystä Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers aiheuttaa totutusti hämmennystä, mutta tällä kertaa Väärät bileet -sarjassa! Teflonien ja Vihreiden Valojen rohkean yhteisbiisin musavideo kurkkaa sarjan tiivistunnelmaiseen maailmaan. Mutta miksi Teflonit ovat Väärissä bileissä?

 • Teflon Brothers: “Me oltiin vähän et moi”

  Teflon Brothers räppää Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers on Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama rap-ryhmä, joka Kuulan sanoin on "kuin bakteeri, joka etenee, kunnes se tapetaan". Tefloneille sopii se, että aiheutetaan pahennusta ja hämmennystä. Onnistuuko se Väärissä bileissä?

 • Jarmo Mäkinen: “He ovat tämmöinen Dynamic Duo”

  Jarmo Mäkinen tuo Vääriin bileisiin karheaa karismaa.

  Tutkijapoliisina näyttelijä Jarmo Mäkinen ei kalpene Tutkijanaisen rinnalla. Suomen kansainvälisiin tähtiin lukeutuva Mäkinen kuvaa Vääriä bileitä rikossarjaksi, jossa on monia ulottuvuuksia.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Väärät bileet

 • Vihreät Valot - Väärät bileet

  Vihreät Valot – Väärät bileet Yle Areenassa 29.1. alkaen!

  Heidän ei olisi koskaan pitänyt mennä niihin bileisiin. Popyhtye Vihreät Valot vangitaan epäiltyinä vakavista rikoksista. 9-osainen nuorten rikosdraama Vihreät Valot – Väärät bileet Yle TV2:ssa maanantaista keskiviikkoon 1.2. alkaen. Kaikki jaksot katalogina Yle Areenassa jo 29.1. alkaen!

 • Vihreät Valot feat. Teflon Brothers - Väärät bileet

  Teflon Brothers aiheuttaa hämmennystä Väärissä bileissä!

  Teflon Brothers aiheuttaa totutusti hämmennystä, mutta tällä kertaa Väärät bileet -sarjassa! Teflonien ja Vihreiden Valojen rohkean yhteisbiisin musavideo kurkkaa sarjan tiivistunnelmaiseen maailmaan. Mutta miksi Teflonit ovat Väärissä bileissä?