Hyppää pääsisältöön

Higher Ground ei ole mikä tahansa kuoro

Higher Ground -kuoro SuomiLOVEn 2. kauden studiossa.
Higher Ground -kuoro SuomiLOVEn 2. kauden studiossa. Kuva: Ari Ojanperä higher ground

SuomiLOVEn taustakuoro tuo mukanaan mykistävän soundin tuttuihin suomalaislauluihin. Sen voimasta päästään nauttimaan myös päätöskonsertissa.

SuomiLOVE on siinäkin mielessä onnellisessa asemassa, että ohjelmassamme on mukana erittäin kovatasoinen kuoro. Se on nimeltään Higher Ground Vocals ja se on tuonut useisiin esityksiin mykistävää voimaa.

Higher Ground ei ole aivan tavanomainen kuoro. Se on musiikillinen yhteisö, johon kuuluu kuoro ja bändi. Yhdessä ne ovat tehneet monia konsertteja, joissa solisteina on nähty niin kansainvälisiä kuin suomalaisiakin tähtiä.

Higher Groundin vakituisesti harjoitteleva, 25 laulajan Higher Ground Vocals on SuomiLOVEn vahva taustavoima. Se on ollut mukana LOVEstudiossa valloittavan ja energisen johtajansa Hanna-Maria Heleniuksen vetämänä. Myös lokaatiokuvauksissa kuoron jäseniä on nähty pienemmän TriSis-kokoonpanon muodossa.

Higher Ground Vocals on erikoistunut nykyaikaiseen gospeliin, souliin, funkiin ja r&b:hen. Heidän soundinsa antaakin mielenkiintoisen säväyksen kotimaisiin, tuttuihin kappaleisiin ja pukee ne aivan uudenlaiseen asuun.

Higher Ground Vocalsista päästään nauttimaan myös SuomiLOVEn Lahden Sibeliustalossa järjestettävässä päätöskonsertissa, joka televisioidaan suorana perjantaina 29. tammikuuta.

Suora SuomiLOVE-päätöskonsertti TV2:lla perjantaina klo 21-22.30.

Kommentit