Hyppää pääsisältöön

Kotikatsomo: Harjunpää ja pahan pappi

Kotikatsomo: Harjunpää ja pahan pappi, yle tv1
Rikosylikonstaapeli Timo Harjunpään roolissa nähdään Peter Franzén. Kotikatsomo: Harjunpää ja pahan pappi, yle tv1 kotikatsomo: harjunpää ja pahan pappi

TV1 sunnuntaina 14.2.2016 klo 21.05 - 22.50, uusinta tiistaina 16.2. klo 22.20
Yle Areenassa 7 päivää

Helsinkiä piinaa mystinen sarjamurhaaja. Ylikonstaapeli Timo Harjunpään (Peter Franzen) pitää löytää tekijä, mutta samalla hän hautoo kostoa.

Elokuva Harjunpää ja pahan pappi (16) perustuu kirjailija ja ylikonstaapeli Matti Yrjänä Joensuun samannimiseen teokseen.

Pimeyden voimat

Oman tyttären traaginen kuolema koettelee Harjunpäätä sekä hänen perhettään. Kun Harjunpään vaimo Elisa (Irina Björklund) tulee uskoon, Harjunpää pakenee ahdistustaan työpaikalle, outojen metrosurmien tutkimuksiin.

Tutkimusten edetessä synkät tapahtuvat alkavat kuitenkin lähestyä kohti Harjunpäätä itseään.

Harjunpää on nähnyt ihmiselämän lohduttomimmat puolet, mutta milloinkaan hän ei ole kohdannut pimeyden voimia näin musertavan voimakkaina.

Olli Saarelan ohjaaman elokuvan muissa rooleissa nähdään Jenni Banerjee, Sampo Sarkola, Rosa Salomaa, Niilo Syväoja, Jorma Tommila, Ville Virtanen, Tommi Korpela ja Maria Järvenhelmi.

Tuotanto: Matila Röhr Nordisk Oy, Suomi, 2010. Elokuva on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2013.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.