Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

R.O.N.N & JACKUAR

JACKUARin takana on lahtelainen DJ-tuottaja Tony Jaguar. Mies lyöttäytyi yhteen chicagolaisen house-legenda Ron Carrolin kanssa ja lopputulos on R.O.N.N & JACKUAR: Slave feat. Swaylo.

Jackuar

Musiikkityyli: House

Perustamisvuosi: 2008

Kotipaikkakunta: Lahti

YleX kommentoi:

Tykkäämme:

Kappale sai ensisoittonsa Disco 2000 -ohjelmassa DJ Orionin toimesta. Tyylikästä housea, joka rauhoittaa mielen, mutta pistää samalla lantion keinumaan. Melodia kuulostaa tutulta ja tuotanto pitää mielenkiinnon yllä kappaleen loppuun saakka.

Odotamme:

Jos Slave-biisillä Jackuar tekee yhteistyötä amerikkalaisen muusikon kanssa näin tyylikkäästi, mies pystyy varmasti samaan myös kotimaisten nimien kanssa. Olisi upeaa kuulla Jackuarin yhteistyötä esimerkiksi jonkun suomeksi laulavan artistin kanssa!

Kuuntele biisi Souncloudista!