Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVEn rikkaan soundin takaa löytyy vaikuttava jousisektio

Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble SuomiLOVEn 2. kauden studiossa.
Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble SuomiLOVEn 2. kauden studiossa. Kuva: Ari Ojanperä vantaan viihdeorkesteri

Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen jousivirtuoosit nostavat tutut kappaleet uusiin sfääreihin. He ovat mukana myös SuomiLOVEn päätöskonsertissa.

SuomiLOVEssa ollaan kuultu useasta tutusta biisistä vavahduttavan hienot, uudet versiot. Kappaleet ovat nousseet sekä ensimmäisellä että toisella kaudella uusiin sfääreihin, eikä vähiten Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen ansiosta.

Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen jousisektio on ollut useissa lauluissa mukana niin kuvauslokaatioissa kuin LOVEstudiossakin.

Toisella tuotantokaudella LOVEbandia olivat täydentämässä vaikuttava kokoonpano:

1. viulu: Ilkka Lehtonen, Katariina Nyeki, Manna Lahti, Mauri Saarikoski ja Tuuli Talvitie.

2. viulu: Paula Tuukkanen, Virpi Taskila ja Mervi Myllyoja.

Alttoviulu: Markku Lintunen, Ari-Pekka Hämäläinen ja Maarit Holkko-Wagoner.

Sello: Johan Carlsson ja Iida-Vilhelmiina Laine.

Jousivirtuoosit nähdään ja kuullaan myös SuomiLOVEn päätöskonsertissa, joka televisioidaan suorana Lahden Sibeliustalolta perjantaina 29. tammikuuta klo 21 alkaen.

Liki 70-vuotias orkesteri

Vantaan Viihdeorkesteri on saanut alkunsa vuonna 1948 Vantaan Tikkurilassa ja on Suomen ensimmäinen viihdemusiikkiin erikoistunut täysimittainen sinfoniaorkesteri. Orkesterin soittajat ovat rock-musiikin, klassisen musiikin ja jazzin huippuosaajia. Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble on kootaan sinfoniaorkesteria pienempiin tarpeisiin esityspaikasta ja esiteltävien kappaleiden sovituksista riippuen. Orkesteria kuullaan myös mainos-, radio- ja tv-tuotannoissa sekä muiden orkestereiden ja yhtyeiden soundin täydentäjänä.

Suora SuomiLOVE-päätöskonsertti TV2:lla perjantaina klo 21-22.30.