Hyppää pääsisältöön

Ketkä heistä nousevat JVG:n kanssa Hartwall Arenan lavalle?

JVG julkisti tänään 19. tammikuuta ensimmäisen areenakeikkansa. Jare Brand kertoo YleX:lle, että jättilavalla tullaan varmuudella näkemään useita vierailijoita.

Blockfest 2014: JVG // Kuva: Julius Konttinen

Rap-duo JVG aikoo kysyä kaikkia fiittaajiaan mukaan areenakeikalle.

- Haluamme mahdollisimman paljon vierailijoita. Totta kai kaikki vaan, jotka pääsevät paikalle omilta keikoiltaan, Jare Brand kommentoi YleX:lle.

JVG:llä on aiempaa kokemusta megalavoilta, sillä yhtye lämppäsi Cheekiä Olympiastadionilla, esiintyi Hartwall Arenalla Vain elämää -konsertissa ja VilleGalle fiittasi myös Cheekin jäähallikeikalla aiemmin tässä kuussa.

- Ei enää riitä, että menemme kahdestaan sinne sähisemään. Joutuu tuomaan lavalle muutakin visuaalia.

JVG on tehnyt uransa aikana lukuisien artistien kanssa yhteistyötä, joten mahdollisia vierailijoita areenakeikalle on paljon.

Heikki Kuula, Jare ja VilleGalle // Kuva: Tomi Mikola

Mustaa kultaa -debyytiltä Hartwall Arenalla voisivat vierailla muun muassa Timo Pieni Huijaus, Märkä-Simo, Ruudolf ja Karri Koira, Nopsajalka, Juno, Pyhimys ja Heikki Kuula.

YlexPop JVG // Kuva: Julius Konttinen

jvg.fi-kakkosalbumilta jo aiemmin mainittujen lisäksi voisivat fiitata muun muassa Heikki Kuula yhdessä Sini Sabotagen kanssa, Raappana, Freeman, Hätä-Miikka, Super Janne ja Paperi T.

JVG ja Anna Abreu Olympiastadionilla. // Kuva: Tomi Mikola

Voitolla yöhön -kolmoslevyltä saattaisivat puolestaan lavalle astella Anna Abreu, Pete Parkkonen, Mikael Gabriel, Sanni, Jippu, Gracias, Paperi T, Juno, Stepa, Gasellit ja Kube.

VilleGalle ja Pete Parkkonen. // Kuva: Julius Konttinen

Tuoreimmalta 247365-pitkäsoitolta voisivat vierailla Evelina, Reino Nordin, Robin ja Kasmir.

Vain elämää -kappaleita voisivat taas tulla esittämään Sanni, Anssi Kela, Antti Tuisku, Pave Maijanen, Maija Vilkkumaa ja Vicky Rosti. Näistä todennäköisimmät ovat Antti Tuisku, Anssi Kela ja Sanni.

Todellinen yllätys olisi, jos mysteerifiittaaja Teemu Brunila nousisi lavalle. Tosin kukaan ei ole koskaan vahvistanut, että Brunila fiittaisi yhdessäkään JVG:n kappaleessa useista spekulaatioista huolimatta.

Myös ex-missi Sara Chafak voisi olla mahdollinen fiittaaja, sillä hänet on nähty lavalla JVG:n kanssa festareilla.

Blockfest 2014: JVG // Kuva: Julius Konttinen

JVG:n konserttiliput tulevat myyntiin perjantaina 22. tammikuuta.

Lue myös:

JVG jatkaa paljastuksia: tulossa dokumenttielokuva

JVG ottaa ison lavan haltuun: räppärit keväällä Hartwall Arenalla

Seitsemän syytä rakastaa VilleGallea