Hyppää pääsisältöön

Yleisöksi UMK-finaaliin

UMK16-grafiikka: yleisöksi lähetyksiin.
UMK16-grafiikka: yleisöksi lähetyksiin. Kuva: Yle / Lauri Leskinen umk16

La 27.2. Finaalin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 22.2. klo 10.

Molemmat studiot ovat tällä hetkellä täynnä. Halutessasi voit ilmoittautua jonotuslistalle.

Lue ohjeet alta.

1. Valitse kumpaan studioon haluat: Katsomo tai Green Room. Katsomossa on esiintymislava ja Green Roomissa artistilämpiö. Molemmissa studioissa kuvataan koko lähetyksen ajan. Studioiden välillä ei ole kulkua eikä paikaltaan saa poistua kuvauksen aikana.

2. Täytä ilmoittautumislomake loppuun asti. Jos saat paikan, saat siitä heti vahvistusmeilin. Meilissä on henkilökohtainen lippusi sekä lisätiedot tapahtumasta. Mikäli et saa vahvistusta sähköpostitse, tarkista roskapostikansiosi.

3. Jos valitsemasi studio on täynnä, saat siitä tiedon ilmoittautumisen yhteydessä. Voit silloin lisätä itsesi ko. studion jonotuslistalle tai ilmoittautua toiseen studioon.

4. Jos molemmat studiot ovat täynnä, kannattaa ilmoittautua jonotuslistalle. Sinulla on silloin mahdollisuus saada paikka mikäli joku peruu. Saat siitä silloin meilin. Vastaanota paikkasi meilissä ilmoitettuun määräaikaan mennessä tai se vapautuu jonotuslistalla seuraavana olevalle.

5. Jos et pääsekään paikalle, muista peruuttaa paikkasi ajoissa peruutuslinkillä. Näin varmistamme, että kaikki halukkaat pääsevät finaaliin eikä katsomoihin jää tyhjiä paikkoja.

6. Lue tarkkaan kaikki ohjeet, jotka saat sähköpostitse ja noudata niitä. Pidätämme oikeuden evätä sisäänpääsyn niiltä henkilöiltä, jotka eivät noudata annettuja ohjeita. Tarkkaile siis meiliäsi ja toimi siinä annettujen ohjeiden mukaisesti.

ILMOITTAUDU KATSOMOON

ILMOITTAUDU GREEN ROOMIIN

Ongelmatapauksissa laita meille viestiä sähköpostiin umk@yle.fi.

Uusimmat sisällöt - UMK 2016