Hyppää pääsisältöön

Äänestys: mikä näistä klassikkosketseistä on paras?

Kuvassa Touko-Pouko
Kuvassa Touko-Pouko Kuva: Yle viihdeohjelmat,touko-pouko

Torstain vieraalla Jani Volasella on ollut näppinsä pelissä myös klassikkostatuksen saavuttaneissa sarjoissa Studio Julmahuvi ja Ihmebantu. Mikä näistä Elävän arkiston helmistä on sinun suosikkisi, oletko kenties syönyt sen piirakan vai tapaatko sinäkin askarrella paskarrella? Katso sketsit ja äänestä suosikkiasi!

Studio Julmahuvi: Roudasta Rospuuttoon

Ihmebantu: Vemparen

Muksuluurin Touko-Pouko

Edit: 21.1.2016 klo 19.30:

Äänestys on sulkeutunut ja sketsiklassikoista paras on löytynyt! Vastauksia kertyi yhteensä 592 kappaletta ja voiton vei komeasti 379 äänellä suomalaista tv-draamaa parodioiva Studio Julmahuvin Roudasta Rospuuttoon. Hyvänä kakkosena nauratti Muksuluurin Touko-Pouko 156 äänellä ja perää jäi pitämään Ihmebantun Vemparen 57 äänellä. Kiitos äänestäjille!

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän