Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE jakso 10: Näin suomalainen mies rakastaa, sisarrakkautta ja veljesten tribuutti

Kakkoskauden viimeisessä jaksossa mukana muun muassa Robin, Paula Koivuniemi, Von Hertzen Brothers ja Tapani Kansa.

SuomiLOVEn kakkoskauden viimeisessä jaksossa nähdään kaksi suomalaismiehen järjestämää rakkaudenosoitusta. Annetaan heidän nyt lausua kauniita sanoja rakkaistaan.

Ensimmäisenä vuoroon pääsee Tero, joka yllätti vaimonsa Helsingissä.

- Helissä viehättää tavallisuus, hänelle ei tarvitse esittää mitään. Halusin yllättää Helin, koska emmehän me suomalaismiehet naisiamme koskaan tarpeeksi yllätä, Tero sanoo.

Näin Antti puolestaan puhuu Liisastaan:

- Me tavattiin joulukuussa vuonna 1986. Liisassa edusti sekä fyysisesti että henkisesti sellaisia arvoja, joita naisessa arvostan. Tunsin löytäneeni itselleni sielunkumppanin.

Mitä Paula Koivuniemi ajattelee rakkaudesta?

Romanttisia eleitä koetaan myös naisilta miehille. Näin Raija kuvailee miestään Anttia, jolle hän halusi omistaa Paula Koivuniemen ikivihreän:

- Yksi tanssi-ilta muutti kaiken. Hän oli niin lämmin ja hyvä ihminen. Hän otti minun tunteeni huomioon, Raija sanoo.

Myös Paula Koivuniemi kertoo omia ajatuksiaan rakkaudesta. Niitä ei kuitenkaan nähdä televisiossa, vaan verkkosivuillamme perjantaina julkaistavalla videolla. Kannatta käydä katsomassa, mitä mielenkiintoista koko kansan suosikilla on herkästä aiheesta sanottavana!

Siskokset seisovat aina toistensa rinnalla

Sisarrakkautta voimakkaimmillaan edustavat Nelli ja Miina. Heidän tarinansa kerrotaan kokonaisuudessaan pitkässä artikkelissa, joka sekin julkaistaan verkkosivuillamme perjantaina. Itse ohjelmassa kehitysvammainen Miina kuvailee siskoaan kauhean kauniisti:

- Nelli on tosi ihana ja suloinen ja se auttaa mua kaikessa.

Ja paitsi auttaa, myös järjestää ikimuistoisen yllätyksen. Miinan suurin idoli Robin nimittäin pelmahtaa paikalle, ja sen jälkeen hänen ilmeensä on todella näkemisen arvoinen!

Von Hertzen Brothers SuomiLOVEn studiossa.
Von Hertzen Brothers SuomiLOVEn studiossa. Kuva: Ari Ojanperä von hertzen brothers

Veljesrakkautta sen sijaan tarjoilee Von Hertzen Brothers, joka esittää SuomiLOVEn kakkoskauden viimeisen lainabiisin. Se on heille kaikille tärkeä jo lapsuudesta. Tuo alun perin Cumuluksen esittämä Höstvisa julkaistaan nyt myös Von Hertzen Brothersin versiona – siitä pääsee nauttimaan Spotifyssä perjantaina.