Hyppää pääsisältöön

Mikael Gabriel viileistä väleistään Cheekiin: En kommentoi

Mikael Gabriel on tämän vuoden Emma Gaalassa ehdolla Vuoden miessolistiksi ja hänen Versus-levynsä on ehdolla Vuoden hip hop -albumiksi. Artisti on ollut otsikoissa paitsi isojen hittiensä takia, myös erilaisien räppiriitojensa vuoksi.

Mikael Gabrielin nyrkki YleXPopissa Oulun torilla. // Kuva: Katariina Salmi / YleX

Suomen biiffikuningas Mikael Gabriel nousi otsikoihin viimeksi kommentoidessaan Cheekin levymyyntiä Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa. Emma Gaalan tiedotustilaisuudessa räppärit pitivät hajurakoa toisiinsa. Aiemmin MG on ottanut yhteen muun muassa Mäkin ja Pyhimyksen kanssa.

- En tiedä, biiffaako räppäritkään aina keskenään, mutta olen hyvin kontroversiaali artisti. Jengiä vtuttaa mun siisteys, cooleus ja jengii vtuttaa minä. Joskus tulee ylilyöntejä, Mikael Gabriel kommentoi YleX:lle.

Räppäri ei halua kertoa tämänhetkisistä väleistään Cheekin kanssa.

- En kommentoi.

Osasin odottaa hip hop -ehdokkuutta

Mikael Gabriel arvostaa Emma-ehdokkuuksiaan erittäin paljon, vaikka ei ole vielä kiitospuhetta kirjoittanutkaan.

- En uskalla edes unelmoida voitosta, mutta tämä on iso kunnianosoitus mulle. Vuoden hip hop -albumista osasin odottaa ehdokkuutta, koska Versus on ollut palautteen mukaan yksi vuoden parhaimpia levyjä. En kuitenkaan olisi uskonut, että olen ehdolla Vuoden miessolistiksi. Se tekee mut todella iloiseksi.

Vuoden 2016 Emma Gaala järjestetään 11. maaliskuuta Espoossa.

Lue myös:

Tässä ovat Emma Gaalan ehdokkaat – YleX:n Kesäkumibiisi mukana

Cheek YleX:lle: Miklu voisi jatkossa tarkistaa asiat ennen kuin kertoo niitä televisiossa

Seiska uutisoi Cheekin ja Mikael Gabrielin tappelusta – tästä haastattelusta riita lähti liikkeelle

Mikael Gabriel suomirap-biiffistä: Toivoisin, että joku haluaisi tapella