Hyppää pääsisältöön

Von Hertzen Brothersilta SuomiLOVE-sinkku

SuomiLOVEn 10. singlen kansi, jossa on Von Hertzen Brothers.
SuomiLOVEn 10. singlen kansi, jossa on Von Hertzen Brothers. von hertzen brothers

Veljesbändi esittää ensimmäisen kerran ikinä ruotsinkielisen laulun. Se on rakas biisi Mikon, Kien ja Jonnen lapsuudesta.

SuomiLOVEn kakkoskauden kymmenes jakso tarjoaa ison yllätyksen, kun Von Hertzen Brothers tarttuu valitsemaansa rakkauslauluun. Se on Mikon, Kien ja Jonnen lapsuusaikainen suosikkikappale, joka on viime vuonna 50 vuotta täyttänyt klassikko, Höstvisa.

- Valitsimme vanhan viisun, jota lapsuudessamme kuulimme tuon tuosta. Anki Lindqvist ja Cumulus (jossa setämme Lasse soitti) olivat aikanaan äänittäneet tämän kauniin biisin ja sen voi todeta kuuluvan elämämme soundtrackille. Sovitimme sen uusiksi treenikämpällä poikain kanssa ja lopputuloksen voitte nyt kuulla Spottarissa, bändi kertoo.

Tove Janssonin upea teksti, ajattoman kaunis sävellys ja VHB ensimmäistä kertaa koskaan på svenska – siinä on ihanan kuuntelukokemuksen ainekset kasassa!

Kuuntele biisi alta:

Kommentit