Hyppää pääsisältöön

YleX:n Parasta ennen! -risteily on loppuunmyyty – näin voitat sinne liput itsellesi ja kaverillesi

Matti Airaksisen isännöimällä risteilyllä bailataan muun muassa E-Typen ja Waldo’s Peoplen tahtiin.

Tältä Parasta ennen! -risteilyllä näytti viime vuonna. // Kuva: Hanne Kautto/YleX

YleX:n perjantai-illan supersuosittu Parasta ennen! -ohjelma lähtee maaliskuussa merille. Loppuunmyyty Parasta ennen! -risteily täyttää maaliskuun 17. päivä laivan iloisella ja ysärinostalgisella juhlakansalla, joita tanssittavat muun muassa E-Type ja Waldo’s People.

Myös sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Parasta ennen! -juontaja Matti Airaksisen isännöimälle risteilylle, vaikka lippuja ei enää olekaan kaupan. YleX:n ohjelmissa jaetaan kuitenkin kahden hengen hyttipaketteja tarkkakorvaisille kuulijoille.

Toimi näin:

• Virittäydy YleX:n taajuuksille, lippupaketteja jaetaan kanavalla 24.1.–7.2. ja 22.–5.3.

• Kun kuulet merihenkisen SUMUTORVEN äänen, soita heti studioon numeroon 09 148 2822.

• Voit voittaa kahden hengen lippupaketin B2-hyttiin.

• Parasta ennen! -risteily järjestetään Baltic Queen -laivalla 17.3. kello 18.30. Laiva lähtee Helsingistä ja tuo juhlijat takaisin maihin seuraavana päivänä kello 16.15. Huomioithan, että risteily on K-18.

Älä missaa tilaisuutta, sillä tämä on ainoa tapa päästä mukaan laivabailuihin. Mukana on E-Typen ja Waldo’sin lisäksi DJ Harald, DJ Kaasi, DJ Orion, DJ Proteus, DJ Jocka, JS16, DJ ICE K sekä DJ Uninen. Lisäksi mukana on YleX:n juontajia ja yllätysohjelmaa.

Lue myös:

YleX:n Parasta Ennen -risteily tulee taas – tähtiesiintyjinä E-Type ja Waldo's People