Hyppää pääsisältöön

Blossomsin musiikki saa kaiken puhkeamaan kukkaan

Uuden musiikin iltavuoron viikon tehona soi Blossomsin At Most A Kiss.

Blossoms // Kuva: Universal

Tammikuinen perjantai-iltana Hollannin Eurosonic-festareilla on kiihkeä ja uudet bändit taistelevat yleisöstä. Yksi bändi sai oman suhteellisen ison keikkapaikkansa tosin täyteen jo puolta tuntia ennen keikkansa alkamista. Hyvä, että olin siellä jo silloin, koska muuten yksi festareiden parhaista keikoista olisi mennyt sivu suun.

Tuolla keikalla esiintyi brittibändi Blossoms, joka valloitti englantilaisuudellaan, syötävän suloisilla poprock-melodioillaan ja todella hyvillä biiseillään. "Pehmeämpi Arctic Monkeys", "rockimpi ja nuorempi The 1975" ja "kiltimpi ja sisäsiistimpi The Libertines" oli fraasit joita UMA:n Anne Lainnon kanssa keikalla lausuimme.

Viiden nuoren miehen Blossoms noteerattiin Eurosonicin lisäksi myös BBC:n Sound of -listauksessa, missä bändi kohosi hienosti neljännelle sijalle. Nyt yhtye kohoaa YleX:ssä paalupaikalle Venla Kokkosen viikon tehoksi.

Tämän viiko ajan UMI:ssa nautitaan siis synalla kuorrutettua kitararockia, joka pursuaa suloista popmelodiaa ja nuoruuden vimmaa!