Hyppää pääsisältöön

Provinssin esiintyjäkattaus kasvaa: Flogging Molly ja Disco Ensemblen vuoden ainoa festarikeikka

Lisäksi Seinäjoella nähdään ensi kesänä muun muassa nousevat räppärinimet Paperi T ja View.

Disco Ensemblen Jussi ja Lasse Ruisrockissa // Kuva: Maria Rautio

Seinäjoella järjestettävä Provinssi-festari on ilmoittanut uusista esiintyjistä. Törnävänsaarelle saapuu kesäkuussa muun muassa suosittu irkkupunkbändi Flogging Molly, joka on keikkaillut Suomessa monta kertaa aiemminkin. Provinsissa Flogging Molly esiintyi viimeksi vuonna 2007.

Losangelesilaiselta bändiltä odotetaan uutta albumia tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.

Provinssissa vuoden ainoan festarikeikan heittää Disco Ensemble. Yleisön on määrä saada vaikuttaa bändin biisilistaan myöhemmin keväällä alkavassa äänestyksessä. Lisäksi Provinssissa nähdään kaksi kehuttua ja kiiteltyä nousevaa kotimaista räppäriä: Paperi T ja View.

Maj Karma taas saapuu Provinssiin ensimmäisen kerran seitsemään vuoteen.

Seinäjoella esiintyvät myös australialainen instrumentaaliyhtye Dirty Three sekä brittiläinen punkrockbändi Skinny Lister.

Provinssi järjestetään tänä vuonna 30.6.–2.7. Jo aiemmin muun muassa Cheekin, Antti Tuiskun, Sannin, Nightwishin, Rammsteinin, Bring Me The Horizonin ja Vesalan on kerrottu esiintyvän Törnävänsaarella.